Retir de Setmana Santa

Des de La Màgia de SERet fem una proposta per aquesta Setmana Santa!

QUI SOC JO? · Quina és la VIDA que he vingut a viure? · Quin és el lloc a ocupar?

Aquesta Setmana Santa en lloc de marxar de retir… el retir ha vingut a mi, i sense ni tan sols ni demanar-li… S’ha presentat com un REPTE! I TOT UN REPTE! Sense haver-ho escollit i a sobre de 24 HORES/DIA i 7 DIES/SETMANA i… per quantes setmanes?

Doncs sí! Ben mirat… TOT UN REPTE! Però saps? Em SUMO a aquest REPTE! Vaig a MIRAR-ME’L de cares, a ABRAÇAR-LO i ESCOLTAR a veure quin missatge té per mi! Perquè de ben segur que porta algun missatge col·lectiu, però si ens escoltem… també mínim! N’hi ha un per a TOTS i CADA UN,UNA de nosaltres!

T’has OBERT A ESCOLTAR-LO? O… ESTÀS OBERT,OBERTA A ESCOLTAR-LO?

Jo em prenc aquesta Setmana Santa per deixar de fer i permetre’m simplement… SER! Si més no… li OBRO la PORTA a aquest permetre’m SER!

→ Aquí tens una proposta per fer tu a casa: RETIR_Setmana-Santa_la-magia-de-SER_a-casa (1)

→ I aquí amb la teva família: La marea de l’arc de sant martí

Et desitjo que GAUDEIXIS del viatge! I si et ve de gust… al acabar compartim l’experiència!

Marta

peu(3)-opac-blog_escola-del-cor_la-magia-de-SER

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser

A %d blogueros les gusta esto: