RAONS PER… SÍ!: #JOemSUMO al repte!

Per què sumar-te al #repte21dies?

 1. 21 dies són els dies necessaris per incorporar un nou hàbit en la teva vida. En aquest cas… per portar la teva vida al SEGÜENT NIVELL!
 2. Una mínima inversió per a una gran transformació!
 3. Si partim del calendari lunar xinès (I Ching) ens trobem en energia de FOC vinculada al canvi, a la transformació i a portar els nostres propòsits i projectes al següent nivell. Una energia que ens connecta amb la intuïció i amb el nostre cor.
 4. <<La pràctica compartida esdevé drecera>> (Swami Virananda)
 5. Conjunt de pràctiques senzilles que ens porten a viure el nostre dia a dia amb plena consciència!

 Què aconseguiré sumant-me al #repte21dies?

 1. Connectar amb el meu cos i amb tot allò que em mostra de mi
 2. Observar la nostra ment: el primer pas perquè una transformació sigui possible!
 3. Connectar amb el cor: trobant el meu propi centre
 4. Sentir la màgia en mi: jo poso la intenció i… deixo que les coses simplement passin!
 5. Prioritzar-me! Per així poder gaudir i compartir de la meva MILLOR VERSIÓ!

Com contribuirà a la meva transformació el #repte21dies?

 1. Posar consciència en l’ARA, em permet posar rumb direcció a la vida anhelada: al camí del meu cor.
 2. [PROPÒSIT] Allà on poso la meva atenció és en allò en el que em converteixo!
 3. Prendre consciència d’on em trobo en aquest moment i qui soc jo de veritat, més enllà del que penso ser i voler
 4. Connectar amb la meva pròpia naturalesa, la meva pròpia veritat
 5. Posar atenció i consciència a tot allò que tanco i integro en mi, i al cap on em dirigeixo

Et SUMES AL REPTE?

Trobaràs tota la INFORMACIÓ aquí

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser
A %d blogueros les gusta esto: