I per què començo explicant-te tot això!? Primer de tot, perquè igual et sents com jo i t’encoratja saber que ja en com dues! Segon, que durant aquesta aturada sobtada, entre moltes d’altres coses, que si va venint al cas t’aniré compartint, m’he pres temps per formar-me i també informar-me de com poder anar tirant endavant amb tots els meus projectes!

La cosa és que arreu el primer que et comparteixen és: a poc a poc i d’un en un I aquí el meu cap m’explota! De nou: com ho faig  i per on començo?

Doncs finalment, he decidit explicar-te una mica QUI SOC JO i compartir-te també que començo amb tot al mateix temps! No em sento amb la capacitat ni tampoc amb la potestat de poder escollir. Sento que si la vida m’ho ha compartit és perquè tot és prou important! El que sí tinc clar és que sola no podré, però també que s’hi m’ho quedo tot només per mi… quedarà en un calaix i potser ja per sempre!

Així que avui m’obro a confiar, a confiar encara més, m’obro a explicar-te ia compartir-te allò que m’ha arribat a mi, però que és perquè tant com tu, com els teus, com nosaltres, en poguem gaudir

Així que ja t’anticipo: MIL GRÀCIES pel teu temps i també per compartir-ho amb totes aquelles persones que els pugui ressonar, que vibrin en tot això i que també se’n puguin beneficiar i/o participar i col·laborar.

Ja fa uns quants dies que he posat fil a l’agulla! Fa uns mesos vaig participar en un esdeveniment de negocis online. Amb l’arribada de la pandèmia, el primer que vaig fer, va ser: si la gent no participa de les sessions presencials, ho passaràs tot online i, a més, ho faràs ben fet! Em vaig inscriure a LANZA (una gran inversió, però sentia que valia la pena!). Però les coses no són tan senzilles, en aquest cas: públic objectiu, avatar, creences,… se m’escapaven un munt de coses que… en total! Resum: les persones que participaven de les sessions presencials, a la majoria, no els interessava online, així que em vaig quedar gairebé sola: una nova realitat amb noves necessitats. En aquest moment ja no hi havia, no voldria dir interès, però potser sí motivació per la majoria. Així que després de molt lluitar, una lluita interna, la Vida em va parar: STOP per poder veure-hi clar Et sona!?

Durant tot l’esdeveniment online hi va haver una persona dibuixant tot el que s’anava compartint, el que a mi em fascina! Total, que durant la nit… MÀGIA! Es va posar tot en ordre! Ja sé quin és el primer pas!

Marta

Continuarà…

A %d blogueros les gusta esto: