RETIRS DE DIA

HISSANT LES VELES, PRENENT EL TIMÓ DE LA MEVA VIDA! Adopta un nou format, el que se suma a l’activitat regular, al repte 21 dies i a l’acompanyament intensiu. Ens estrenem amb els RETIRS DE DIA! Oferint-te l’oportunitat de: permetre’m una pausa en el meu dia a dia, un temps per a una immersió en mi mateixa!

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida

QUATRE TROBADES a través de les que, mica en mica, anirem permetent-nos aquesta mirada sincera i profunda cap a nosaltres mateixes. Partirem de les tècniques del ioga orgànic, del mindfulness (atenció plena), de la consciència a través del cos,… entre d’altres… Les que ens acompanyaran, esdevindran els recursos perquè d’una manera totalment experiencial i vivencial, a permetre’ns obrir la porta i ampliar la mirada cap a dins nostre. És en aquest re/conèixer-nos on trobarem la possibilitat, les capacitats, les forces i el poder per a prendre les regnes de la nostra pròpia vida, en el camí de GAUDIR i COMPARTIR la nostra millor versió.

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida cultivant-el-meu-jardí-interior embaras-sagrat embaras-conscient cercle-dones feminitat-sagrada jo-soc-estrella bany-so healing-sound sanació reconnexió de-pell-a-ànima so cant veu retir-dia jo-habito-el-meu-cosHABITO EL MEU COS. Anem a prendre consciència, a apropar-nos a nosaltres mateixes: què diu el meu cos? Com s’expressa? Com es comunica amb mi? Com em parla? I… jo l’escolto? Com el miro, el mimo, el cuido i el nodreixo?

♥ Tota la informació aquí ♥

 Inscripció al RETIR DE DIA: Jo #HABITOelmeuCOS

 

 

 

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida cultivant-el-meu-jardí-interior embaras-sagrat embaras-conscient cercle-dones feminitat-sagrada jo-soc-estrella bany-so healing-sound sanació reconnexió de-pell-a-ànima so cant veu retir-dia jo-habito-el-meu-cos jo-escolto-el-silenciESCOLTO EL SILENCI. I… la meva ment? Com m’aproximo a la meva ment? Què intenta comunicar-me enmig del soroll de 30.000 pensaments que m’envaeixen constantment? Com puc aquietar els pensaments per així poder-la escoltar amb claredat?

 

 

 

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida cultivant-el-meu-jardí-interior embaras-sagrat embaras-conscient cercle-dones feminitat-sagrada jo-soc-estrella bany-so healing-sound sanació reconnexió de-pell-a-ànima so cant veu retir-dia jo-habito-el-meu-cos jo-escolto-el-silenci jo-floreixo-des-del-corFLOREIXO DES DEL COR. I… el meu cor? De veritat que també em parla? Com l’escolto? Com hi entro en contacte? Com aconsegueixo crear equilibri i harmonia entre el meu cos, la meva ment i el meu cor? Existeix la possibilitat de deixar-me de sentir dividida? De poder re/trobar-me, entrar en contacte amb el meu centre i des d’aquí poder-me sentir jo mateixa més enllà de: mare de, parella de, treballadora de,… Perquè a vegades em dona la sensació que fins i tot m’he oblidat de qui soc jo… Per què… qui soc jo? Què he vingut a fer en aquesta vida més enllà dels rols que tan bé em defineixen i tan bé m’he sabut identificar? Per què… si miro cap endins… què trobo, amb qui em trobo?

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida cultivant-el-meu-jardí-interior embaras-sagrat embaras-conscient cercle-dones feminitat-sagrada jo-soc-estrella bany-so healing-sound sanació reconnexió de-pell-a-ànima so cant veu retir-dia jo-habito-el-meu-cos jo-escolto-el-silenci jo-floreixo-des-del-cor jo-sento-la-màgia-en-miSENTO LA MÀGIA EN MI.

 

 

 

 

 

 

Una experiència totalment RENOVADORA, al mateix temps que TRANSFORMADORA! Permet-te l’oportunitat de SENTIR-TE, VIURE’T, GAUDIR-TE així com rendir-te davant les teves obligacions imposades (a vegades, fins i tot, autoimposades) des de l’exterior per a permetre’t una pausa en la teva vida, posar-te al capdavant de la llista i PRIORITZAR-TE! I és quan millor em sento amb mi mateixa que soc capaç de compartir la meva millor versió!

BENVINGUDA a aquest PERMETRE’T!

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida

A %d blogueros les gusta esto: