Retirs de dia: JO HABITO EL MEU COS

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida cultivant-el-meu-jardí-interior embaras-sagrat embaras-conscient cercle-dones feminitat-sagrada jo-soc-estrella bany-so healing-sound sanació reconnexió de-pell-a-ànima so cant veu retir-dia jo-habito-el-meu-cos jo-escolto-el-silenci jo-floreixo-des-del-cor jo-sento-la-màgia-en-miHISSANT LES VELES, PRENENT EL TIMÓ DE LA MEVA VIDA! Adopta un nou format, el que se suma a l’activitat regular, al repte 21 dies i a l’acompanyament intensiu. Ens estrenem amb els RETIRS DE DIA! Oferint-te l’oportunitat de: permetre’m una pausa en el meu dia a dia, un temps per a una immersió en mi mateixa!

♥ Inscripció al RETIR DE DIA ♥

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida

QUATRE TROBADES a través de les que, mica en mica, anirem permetent-nos aquesta mirada sincera i profunda cap a nosaltres mateixes. Partirem de les tècniques del ioga orgànic, del mindfulness (atenció plena), de la consciència a través del cos,… entre d’altres… Les que ens acompanyaran, esdevindran els recursos perquè d’una manera totalment experiencial i vivencial, a permetre’ns obrir la porta i ampliar la mirada cap a dins nostre. És en aquest re/conèixer-nos on trobarem la possibilitat, les capacitats, les forces i el poder per a prendre les regnes de la nostra pròpia vida, en el camí de GAUDIR i COMPARTIR la nostra millor versió.

HABITO EL MEU COS

Anem a prendre consciència, a apropar-nos a nosaltres mateixes: què diu el meu cos? Com s’expressa? Com es comunica amb mi? Com em parla? I… jo l’escolto? Com el miro, el mimo, el cuido i el nodreixo?

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida cultivant-el-meu-jardí-interior embaras-sagrat embaras-conscient cercle-dones feminitat-sagrada jo-soc-estrella bany-so healing-sound sanació reconnexió de-pell-a-ànima so cant veu retir-dia jo-habito-el-meu-cosPrenent el cos com el vehicle que hem pres per a transitar aquesta vida. Un cos perfecte per a les experiències perfectes que em toquen viure a mi. Partint del cos com a vincle d’unió entre el món visible i el món invisible. Viurem que com més connectada em sento al meu cos, més augmenta la meva capacitat per a responsabilitzar-me de la meva energia i també més propera em sento al món de la consciència (creativitat), sense poder entendre’n l’un sense l’altre: cos · energia · consciència.

♥ Inscripció al RETIR DE DIA ♥


HORARI

Començarem el dia amb la pràctica de la SADHANA de les 7:30 fins les 9:30 oberta a totes aquelles persones que així ho sentin. Amb la possibilitat de poder-te incorporar a les 10:00.

7:30 – 9:30 SADHANA (àssanes -postures- · pranayama -respiració- · meditació · ioga Nidra -relaxació profunda- i bany de so)

9:30 – 10:00 Te, esmorzar,…

10:00 – 10:30 Presentació del retir i de la pràctica corporal

10:30 – 12:00 Pràctica CORPORAL 1 (percepció burda a subtil del meu cos. Viatge des de la part més densa i material a aquella més subtil, l’energia)

12:15 – 13:15 Relaxació profunda (sentint el meu cos en profunditat i obrint-me a la percepció de la subtilesa del meu cos)

13:15 – 14:30 DINAR de carmanyola

14:30 – 15:00 Pràctica CORPORAL 2 (sento els  fluids del meu cos. Partim de que el 60% del nostre cos es troba compost per aigua. Anirem a percebre-la!)

15:00 – 16:30 Pràctica CORPORAL 3 (paisatge de ATB)

16:30 – 17:30 BANY DE SO per a integrar tot el que hem viscut al llarg del dia

17:30 – 18:00 TANCAMENT

*L’horari i les activitats són orientatius, poden veure’s modificats en funció de les necessitats específiques del grup.

Les PLACES SÓN LIMITADES!

CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA abans del 20 de març

APORTACIÓ: 80€ RETIR · 60€ si ets alumna de l’activitat regular de La Màgia de SER, o bé, si participes de tots els retirs (se’t descomptarà a l’últim) · GRATUÏT per la teva filla de 12 anys o més

INSCRIPCIÓ: https://forms.gle/yVERHsHvdg1xLpGh6

I properament…

〈maig ESCOLTO EL SILENCI. I… la meva ment? Com m’aproximo a la meva ment? Què intenta comunicar-me enmig del soroll de 30.000 pensaments que m’envaeixen constantment? Com puc aquietar els pensaments per així poder-la escoltar amb claredat?

〈setembre FLOREIXO DES DEL COR. I… el meu cor? De veritat que també em parla? Com l’escolto? Com hi entro en contacte? Com aconsegueixo crear equilibri i harmonia entre el meu cos, la meva ment i el meu cor? Existeix la possibilitat de deixar-me de sentir dividida? De poder re/trobar-me, entrar en contacte amb el meu centre i des d’aquí poder-me sentir jo mateixa més enllà de: mare de, parella de, treballadora de,… Perquè a vegades em dona la sensació que fins i tot m’he oblidat de qui soc jo… Per què… qui soc jo? Què he vingut a fer en aquesta vida més enllà dels rols que tan bé em defineixen i tan bé m’he sabut identificar? Per què… si miro cap endins… què trobo, amb qui em trobo?

〈desembre SENTO LA MÀGIA EN MI.


 

Una experiència totalment RENOVADORA, al mateix temps que TRANSFORMADORA! Permet-te l’oportunitat de SENTIR-TE, VIURE’T, GAUDIR-TE així com rendir-te davant les teves obligacions imposades (a vegades, fins i tot, autoimposades) des de l’exterior per a permetre’t una pausa en la teva vida, posar-te al capdavant de la llista i PRIORITZAR-TE! I és quan millor em sento amb mi mateixa que soc capaç de compartir la meva millor versió!

BENVINGUDA a aquest PERMETRE’T!

♥ Inscripció al RETIR DE DIA ♥

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida

A %d blogueros les gusta esto: