#JOemSUMO al repte 21 dies

Hissant les veles, prenent el timó de la meva vida

“21 dies per incoporar nous hàbits i rutines en el teu dia a dia · 21 dies de re/connexió, autoestudi, re/descobriment, d’empoderament · 21 dies per entrar cap endins i sortir cap enfora… en la teva millor versió · 21 dies de TOTAL TRANSFORMACIÓ”

Et sumes al repte!?

M'apunto!

#JOemSUMO al repte 21 dies

Hissant les veles, prenent el timó de la meva vida♥

escolta · observació · silenci · recordar · re/descobriment · cura · autoconeixement · compassió · plenitud · empoderament · inspiració · transformació

“21 dies per parar i respirar · 21 dies per anar profund i obrir-te a l’escolta · 21 dies per prendre consciència de qui ets avui i d’on et trobes en aquest moment · 21 dies d’autocura, de re/connexió, d’empoderament i de total transformació!”

Qui soc jo? A on em trobo en aquest moment? Cap a on sento re/dirigir la meva vida? Rituals, ioga orgànic terapèutic, mindfulness, pràctiques d’ATB (desvetllar de la consciència a través del cos), la saviesa de l’Ayurveda i de l’I Ching, bany de bosc, viatge sonor, trobada al mar,… dinàmiques, pràctiques, lectures, eines i recursos,… Un acompanyament intensiu per a emprendre un viatge de re/connexió amb els teus propis ritmes i amb els ritmes de la natura, per així poder re/connectar amb la teva pròpia naturalesa.

Moment de tirar l’àncora per evitar que el vaixell navegui a la deriva. Aturar-te i prendre plena consciència d’on et trobes, per quan sentis que sigui el moment hissar de nou les veles i emprendre rumb direcció a la voluntat del teu Ser

21 dies per tornar a l’essència, el camí on la ment s’alinea amb la voluntat profunda del teu Ser♥

Preparada per obrir-te a l’escolta de la veu del teu ♥?

curs-introducció-meditació-català_la-magia-de-ser(1)

21 dies per tornar a l’essència, el camí on la ment s’alinea amb la voluntat profunda del teu Ser♥

#JOemSUMO al repte 21 dies

HISSANT LES VELES, PRENENT EL TIMÓ DE LA MEVA VIDA!

«Jo em regalo la benvinguda a aquests 21 dies de presa de consciència de “qui soc jo” en realitat? En quin moment em trobo en la meva vida? Estic bé així, o bé… quina direcció♥rumb prenc a partir de… ja! Poso fil a l’agulla! Prenc el timó, i des de mi mateixa, des de la meva realitat, des del que jo soc, des del que jo sento, des del meu anhel més profund… hisso les veles i… prenc rumb cap a la meva millor versió!»

2 1   D I E S  (de l’1 al 21 de juliol) semipresencial en grups reduïts:

  • Habito el meu cos. Anem a prendre consciència, anem a apropar-nos a nosaltres mateixes i obrir-nos a l’escolta: què diu el meu cos? Com s’expressa? Com es comunica amb mi? Com em parla? I jo, l’escolto? Per què, com l’escolto? Com el miro, el mimo el cuido i el nodreixo? Quina relació estableixo amb el teu cos?
  • Escolto el silenci. I… la meva ment? Com m’aproximo a la meva ment? Què intenta comunicar-me enmig del soroll de multitud de pensaments que m’envaeixen de manera constant? Com puc escoltar-la?
  • Floreixo des del cor. I… el meu cor? De veritat que també em parla? Com l’escolto? Com hi entro en contacte? Com aconsegueixo crear equilibri i harmonia entre el meu cos, la meva ment i el meu cor? Existeix la possibilitat de deixar-me de sentir dividida? De poder retrobar-me, entrar en contacte amb el meu centre i des d’aquí poder sentir-me jo mateixa més enllà de: mare de…, parella de…, treballadora de…, i dels meus pensaments, emocions i malestars. Perquè a vegades em dona la sensació que fins i tot m’he oblidat de qui soc jo… Per què… qui soc jo? Què he vingut a fer en aquesta vida més enllà dels rols que tan bé em defineixen i tan bé m’he sabut indentificar? Quins són els meus somnis? Per què si miro cap endins, què hi trobo?
curs-introducció-meditació-català_la-magia-de-ser(2))

♥  I N C L O U :

2 1  D I E S  semipresencials des de la comoditat de casa teva i a La Màgia de SER (opció també via ZOOM).

T R O B A D E S  presencials a La Màgia de SER :

Dijous 1 de juliol (BENVINGUDA)

Dilluns 5, 12 i 19 introducció de la pràctica de la setmana

Dimecres 21 de juliol (TANCAMENT)

*Podent escollir l’horari que millor s’adapti a la teva realitat personal: 6:30 a 7:30 · 9:30 a 11:00 · 15:00 a 16:30 · 19:00 a 20:30

3  R I T U A L S  de re/connexió amb la natura i la teva pròpia naturalesa amb la Marta 

  • B A N Y   D E   S O · Divendres 2 o dissabte 3
  • B A N Y   D E   B O S C · Divendres 9 o dissabte 10
  • B A N Y   A L   M A R · Dissabte 17 o diumenge 18

*Els rituals/cerimònies es duran a terme els dissabtes (7:30 a 10:30), en el cas que s’hagi de reduir el grup obrirem la possibilitat de participar el divendres (19:00 a 22:00) /diumenge (7:30 a 10:30)

2   T A L L E R S  via ZOOM: Ayurveda i I Ching.

*Properament et comuniquem les dates. Aquests tallers quedaran gravats i hi podràs accedir al llarg de tot el #repte21dies.

D I A R I   P E R S O N A L  de seguiment, imprescindible per prendre consciència del teu camí.

+ P O S S I B I L I T A T   d’acompanyament terapèutic · tutories setmanals individualitzades · kit #repte21dies *

 

Preparada… Llesta… Simplement JO! 

“Si prens com a propòsit de vida la felicitat (sense que es trobi condicionada a res, sinó feliç pel simple fet de Ser ♥), què és allò que t’allunya d’aquesta felicitat?”

#repte21dies · Camí de retorn a la meva veu essencial

#JOemSUMO al repte 21 dies

LES NOSTRES SESSIONS

Propostes dirigides a re/connectar amb el nostre estat natural de PLENITUD (salut i benestar). Partint de la Pedagogia del SER© i experimentant a través de diferents tècniques, recursos i pràctiques basades en tradicions i ciències ancestrals (Ioga, Ayurveda, I Ching, Feng Shui, Xamanisme,…) i en la pròpia experiència de VIDA, els que ens portaran a connectar amb els ritmes i cicles de la natura per així re/conèixer-los en tu.

Anirem  a transitar cap el camí de l’autodescobriment, re/coneixement, re/connexió amb una mateixa. Escoltant i prenent com a brúixola el camí del teu cor: Vius la vida per la que estàs destinada? Segueixes els teus somnis i realitzes el teu propòsit de vida? Què sents que espera la vida de tu? Com pots re/connectar amb la joia de viure, amb l’amor incondicional, amb la felicitat en el seu estat més pur, amb la pau infinita pel simple fet de SER?

No és necessari buscar grans gurús, ni… tot el poder es troba dins teu, a l’interior del teu cor. Únicament tu tens la clau d’accés a: CREURE PER CREAR · HABITAR EL TEU COS · ESCOLTAR EL SILENCI · FLORIR DES DEL COR · SENTIR LA MÀGIA EN TU, a poder CREAR la vida que has vingut a viure i compartir.

Sessions basades:

en la PEDAGOGIA DEL SER

#JOemSUMO al repte21dies

forma part del programa Maestri en Mi♥

LOVE 100%

Sessions creades i compartides amb i des del cor ♥

Testimonis

Així se sent la nostra gran família

«El #repte21dies va arribar en un moment on necessitava escoltar-me molt i totes les activitats plantejades en el repte em van ajudar a fer-ho amb més consciència i amor cap a mi mateixa. Al cap del temps vaig evidenciar com aquells dies havien estat una autèntica transició a la meva vida, que sens dubte em varen servir per obrir-me sense pors a l’amor.»

Jèssica

#repte21dies 2019, Presencial

«El #repte21dies m’ha aportat integrar nous hàbits en el meu dia a dia, pràctiques saludables pel meu cos i la ment, coneixements de Ioga i Ayurveda. I sobretot un aprenentatge profund sobre mi mateixa: prendre consciència de les meves resistències, motivacions,…»

Montse

#repte21dies 2020, Online

«El #repte21dies va ser un abans i un després. Pas a pas, amb cada pràctica despertava una nova mirada cap a mi mateixa. Fer la pràctica dia a dia era un compromís amb mi mateixa que es va convertir en una sensació de gran gratitud i amor propi al acabar.»

Mireia

#repte21dies 2019, Presencial

«El #repte21dies m’ha aportat deixar anar el control, acceptar-me junt amb situacions i fluir, deixar anar la ment. Un acompanyament i retrobament amb mi mateixa per poder tornar a connectar amb la meva essència, cuidar-me, abraçar-me i acceptar-me tal com soc. Vibrar amb positivisme i calma»

Olga

#repte21dies 2020, Online

#JOemSUMO al repte 21 dies

INSCRIPCIÓ · HORARIS · APORTACIÓ

(1) Omplir el formulari d’inscripció:

(2) Aportació · 2 OPCIONS de pagament:

“En molts moments pots arribar a sentir que et trobes submergida en un procés de desaprendre, més enllà d’aprendre. De de- construir-te, per re- construir-te de nou: des de la veritat, la realitat, des del SER. Més enllà del que sents que s’espera de tu ♥”

maestria-en-mi la-magia-de-SER

#repte21dies · Camí de retorn a la meva veu essencial

JO ESCOLTO LA VEU DEL MEU COR♥

Actualment estem transitant un moment especialment potent, en el que si una cosa hem pogut sentir des de la pròpia pell ha estat el plaer de gaudir de les petites coses, de la necessitat de viure i estar en pau amb nosaltres mateixes i amb les persones més properes a nosaltres. Que allò que realment ens omple va molt més d’acord amb el sentir que amb la capacitat de tenir, que es tracta d’estimar (amar) més que de voler (querer), d’acceptar més que de lluitar en contra, de rendir-se i entregar-se més que no pas de voler-ho tenir tot sota control.

En molt poc temps hem viscut una gran quantitat de situacions completament noves, inimaginables i totalment inesperades, les que d’una manera o altra ens han acabat sacsejant, desequilibrant i/o desestabilitzant. El que en molts casos està comportant situacions de malestar: físic, emocional i/o mental. Moments d’una incertesa aclaparadora la que fa resorgir totes les nostres ombres, manifestades en forma de pors, inquietud, ira, ràbia, tensió, tristesa, malaltia, bloqueig (no sé cap on tirar ni què fer de la meva vida!), desorientació,… transformació♥

Va ressonant en alguna part de tu? T’identifiques amb aquestes paraules o alguna d’elles?

I seguramet et deus estar preguntant… quin és el camí de sortida? On trobo la solució a la meva situació personal? Cap a on re/dirigeixo la meva vida?

Únicament tu en tens la resposta! La resposta es troba dins teu! A l’interior del teu cor♥ Només cal que t’obris a la seva escolta, a la veu | saviesa del teu cor♥

I això és al que dedicarem el #repte21dies d’aquest any♥

Un viatge profund a la teva veritat, a la teva pròpia naturalesa, a la part més real i sincera de tu mateixa: la teva pròpia V E R I T A T !  A re/descobrir-te i re/conèixer-te, a sentir-te en pau amb la persona que ets avui♥

És moment de tirar l’àncora per evitar que el vaixell navegui a la deriva. Moment d’aturar-me i prendre plena consciència d’on em trobo, per quan senti que és el meu moment: hissar les veles i emprendre rumb direcció a la voluntat del meu cor♥

Newsletter

Vull formar part d’aquesta gran família!

Uneix-te a la nostra família màgica!

El teu propòsit de vida és la FELICITAT? Vols prendre consciència d’allò que te n’aparta i al mateix temps que t’aparta de tu mateixa?

Ets de les que sents que menys és més? Que quan més a prop et sents dels teus ritmes, cicles, com a ser natural que ets, més t’apropes a la possibilitat de viure la teva vida en pau i equilibri? Des del teu propi centre?

Creus en una educació per la vida i que tingui en compte tots els aspectes del teu SER?

BENVINGUDA a la família La Màgia de SER!

13 + 13 =

#lamagiadeser · #acompanyantenelcamídeSER · #pedagogiadelSER · #educacioperlavida · #maestriaenmi · #repte21dies

A %d blogueros les gusta esto: