… o quan la teva REALITAT es CONVERTEIX en un SOMNI!

dream_big_start_small_act_now_la-magia-de-SER<<Quan et sents inspirat per un gran propòsit, per un projecte extraordinari, el pensament no té límits: la ment trascendeix les limitacions, la consciència s’expandeix en totes direccions, i et trobes en un món nou i meravellós. Desperten les forces, les facultats i els talents que dormien, i descobreixes que ets molt millor del que mai havies arribat a pensar>> (Patanjali)

Des de molt petitona que ja tenia molt clar que allò que anava amb mi, era el servei als altres (somiava en ser missionera!). Ja que s’havia de treballar, volia que fos d’una manera que d’altres persones se’n poguessin beneficiar.

En lloc de traçar una autopista recta via aquest objectiu, la vida m’hi ha portat per una carretera de giravolts. Algunes vegades estreta (d’aquelles en les que tancaries els ulls però que cal fer el cor fort!) i d’altres vegades ampla, on l’única cosa que pots fer és gaudir del paisatge. Un camí en el que he tingut (i tinc!) el plaer de gaudir d’un munt d’experiències, nodrir-me d’un munt de coneixements i aprenentatges (i els que em falten!), envoltada de persones meravelloses,… en el que han confluït dos aspectes molt importants de la meva vida: el personal i el professional, on els dos han esdevingut un! És gràcies i a partir de la pròpia experiència personal súper positiva de treball interior i de creixement personal mitjanant la introducció del ioga, la meditació, la pràctica de l’ATB, l’autoestudi,… a la meva vida que m’ha permès, i m’està permetent a:

Prendre consciència del meu cos, a relacionar-me amb ell de forma positiva i a estimar-lo,

Calmar la meva ment i a prendre consciència de les meves emocions sense deixar que aquestes em dominin,

Contactar amb la veu del meu cor i així donar cabuda a la meva essència,

Relacionar-me amb mi mateixa d’una manera més sincera, amable i afectuosa. Retrobar-me amb la meva pròpia essència i (re)situar-me en el meu camí, en el meu camí de vida.

És per aquest motiu que em sento cridada a compartir-ho amb tu, amb la teva família, amb la teva escola. A poder compartir camí, el camí, amb tu i amb vosaltres. El que es materialitza en la creació i el desenvolupament del projecte d’educació integral “La Màgia de SER” i “l’Espai de Trobada La Màgia de SER”. Amb el propòsit d’acompanyar a infants, adolescents, joves, famílies, educadors, adults (tots tenim el nostre nen@ interior ), en el camí espiritual, a través de tallers, formacions, sessions individuals i/o grupals, extraescolars, campaments,… Proposant, a més, el ioga i el mindfulness a les aules, apropant així l’educació del cor als centres educatius, i també com a una proposta d’adaptació curricular a les aules d’atenció a la diversitat com a camí possibilitador: un nou espai, noves experiències, noves alternatives,…

Un SOMNI FET REALITAT!

… o cuando ¡tu REALIDAD se CONVIERTE en un SUEÑO!

<<Cuando te sientes inspirado por un gran propósito, por un proyecto extraordinario, el pensamiento no tiene límites: la mente trasciende las limitaciones, la conciencia se expande en todas direcciones, i te encuentras en un mundo nuevo y maravilloso. Despiertan las fuerzas, las facultades y los talentos que dormían, y descubres que eres mucho mejor de lo que nunca habías llegado a pensar>> (Patanjali)

Desde muy pequeñita que ya tenía muy claro que aquello que iba conmigo era el servicio a los otros (¡soñaba con ser misionera!). Ya que había de trabajar, quería hacerlo de un modo que las otras personas pudieran beneficiarse.

En lugar de trazar una autopista recta hacia este objetivo, la vida me ha llevado por una carretera de curvas. Algunas veces estrecha (de aquellas en las que cerrarías los ojos, ¡pero debes sacar coraje!) y otras veces ancha, donde la única cosa que puedes hacer es disfrutar del paisaje. Un camino en el que he tenido (¡tengo!) el placer de gozar de un montón de experiencias, nutrirme de un montón de conocimientos y aprendizajes (¡y los que me faltan!), rodeada de personas maravillosas,… en el que han confluido dos aspectos muy importantes de mi vida: el personal y el profesional, ¡donde los dos se han convertido en uno de solo! Es gracias y a partir de la propia experiencia personal súper positiva de trabajo interior y de crecimiento personal mediante la introducción del yoga, de la meditación, la práctica del ATB, el autoestudio,… en mi vida que me han despertado la curiosidad y el interés de cómo poder acercarlo a las personas de mi entorno. Lo que me ha llevado y me está llevando a la realización de diferentes cursos y formaciones en este mundo y en cómo vincularlo con la educación. Llevándome a trabajar en, a la vez que crear, el proyecto de educación holística “La Màgia de SER”. Con el propósito de acompañar a niñ@s, adolescentes, jóvenes, familias, educadores, adultos (todos tenemos a nuestro niñ@ interior ), en su camino espiritual, a través de talleres, formaciones, sesiones individuales y/o grupales, extraescolares, talleres, campamentos,… Proponiendo, además, el yoga y el mindfulness en el aula, acercando la educación del corazón a los centros educativos, y también como una propuesta de adaptación curricular en las aulas de atención a la diversidad como camino posibilitador: un nuevo espacio, nuevas experiencias, nuevas alternativas…

¡UN SUEÑO HECHO REALIDAD!

A %d blogueros les gusta esto: