PASSIÓ ♥ EVOLUCIÓ ♥ REVOLUCIÓ

I aquest és i ha estat el meu lema durant molt de temps, primer d’una manera totalment inconscient i sense ni conèixer-lo! Però des que ha arribat a mi… El visualitzo com:

PASSIÓ (AMOR EN ESTAT D’ACCIÓ): una eruga preciosa de mil i un colors la que se centra únicament a viure la vida plenament com a eruga, a nodrir-se, cuidar-se,… viure la seva vida amb plenitud, autenticitat, deixant-se guiar per la seva essència.

EVOLUCIÓ: aquesta eruga un dia sense saber-ne el motiu sent la crida a començar a teixir una crisàlide. Sense preguntar-se el perquè… s’atura, es desprèn de tot allò que havia ESTAT, fent i vivint fins el moment per a interioritzar-se. Dedica ara tot el seu teu temps, tots els seus recursos, la seva vida únicament a teixir aquesta crisàlide, tasca totalment nova per ella, però que desenvolupa amb èxit, pel simple fet de deixar-se guiar per la seva saviesa interior. Una vegada acabada la seva obra d’art… s’asseu en el silenci i simplement… espera i confia. Sense saber el que vindrà després. Amb acceptació es deixa guiar pel fluir de la vida.

REVOLUCIÓ: després de l’espera (ni llarga ni curta, sinó la que ha estat necessària) es produeix una TOTAL TRANSFORMACIÓ. Ja no queda res del que era l’eruga, ni tan sols el seu ADN, esdevé un nou ser. Res del que ha après i viscut fins el moment li serveix en aquesta nova versió, reduint-se a simples experiències que l’han portat a recórrer el camí per arribar fins aquí. A partir d’ara… no hi ha camí, sinó que estén les ales i… VOLA!

Com a Marta em limitava, i et puc dir que encara ho continuo fent… per mi és fàcil i molt senzill ser conscient de tot allò que forma part de mi. Sé quins són els meus dons, també els meus talents innats, sense necessitat d’anar a buscar cap enfora… però sí amb la necessitat de buscar l’aprovació que ve de fora. A vegades no em sento tan diferent de la petita Marta ensenyant les fitxes a la senyoreta, el plat brillant a la mare, la camiseta nova a les amigues,… tampoc és que ho sentís de vital necessitat… però perquè enganyar-nos! També formava part de mi! I es veu que la lliçó de l’aprovació la tinc molt ben apresa i integrada en mi!

Desenes d’idees, noves creacions,… i no voldria exagerar-te! Però podria parlar-te de centenars a l’any i potser, fins i tot, milers al llarg de la meva vida que… han quedat a l’ombra i esperant la llum de l’aprovació. De la meva pròpia aprovació: a qui li interessarà?, no m’ha costat prou esforç, com s’ho prendrà tal persona quan ho vegi?, qui soc jo per… Quantes més en vols? Perquè les tinc i per omplir no una! Sinó unes quantes pàgines! Si a alguna d’aquestes idees he aconseguit donar-li l’OK, sento que ha estat prou bona… llavors passa la pròpia autocensura, es creen nous dubtes: d’on ha sortit?, té prou rigor?, a on se’n parla per comprovar que…

STOP! FI! S’HA ACABAT! No cal anar a buscar sempre referències a…, citar a… Sempre hi ha un moment, un punt en el que una persona comença, també pot ser que no en sigui la pionera i que més d’una arribi allà mateix o similar,… També! Perquè això passa! I no té perquè estar una per sobre de l’altra ni tampoc que s’hagi copiat la idea de…

[Una vegada una amiga comparava les idees com una pluja oberta als diferents estats de consciència, un camp d’infinites possibilitats i si et sintonitzes a aquesta freqüència (pot ser més d’una persona al mateix temps!) tens accés a aquesta informació, gotes de pluja d’idees]

Així que et comparteixo que la meva CRIDA, la meva VOCACIÓ, els meus DONS i TALENTS van encaminats a poder compartir amb tu, a re/descobrir plegats/des el PODER del COR i la MÀGIA DE SER♥  Així HO SENTO, així HO VISC i així HO EXPERIMENTO, i d’aquesta manera així T’HO COMPARTEIXO Això no fa que em senti millor, ni pitjor, ni per sobre, ni per sota de,… JO SOC això i de la manera que m’està acompanyant a sentir-me cada vegada més propera a mi, al meu JO, a la meva VERITAT, a la meva ESSÈNCIA, al PODER del meu cor,… així T’HO COMPARTEIXO. Com a companya de camí, per a créixer, evolucionar, compartir plegats i plegades.

A mi em serveix|m’acompanya a avançar cap endins, el que em dona força i poder per a sortir cap enfora. M’apropa a tocar cada vegada de més a prop el fet de simplement SER. Tot i que et confesso que no sento que hagi arribat en lloc, però sí que les portes que s’obren cada vegada ressonen més en mi, en el que soc. Tampoc et puc dic que en molts moments sigui fàcil ni senzill, però si que puc dir-te que és el secret per a seguir caminant, creixent i evolucionant cap a l’AUTENTICITAT, la SIMPLICITAT, la VERITAT, la SENZILLESA, la FELICITAT,… cap a la voluntat del meu SER i el poder del meu cor, cap a qui SOC JO. El que fa que el meu dia a dia i la meva vida prenguin sentit

I aquesta és la meva proposta per aquest CURS 2019 – 2020. Totes i cada una de les activitats, tallers, propostes,… tant per a INFANTS · ADOLESCENTS · FAMÍLIES · EMBARASSADES · ADULTS · (…) van encaminades cap aquí, apropar-me a QUI SOC JO [♥], al CAMÍ DEL COR.

Com fins ara, però encara amb més consciència. Com el camí d’eruga a papallona, el que va començar essent la meva passió, sense que es produeixi cap trencament ni tampoc un canvi radical, sinó conservant l’essència [], em sento en constant evolució. La pràctica personal i el fet de compartir al teu costat em porta a ampliar la visió i sentir-me una passa més propera a la veritat: EL CAMÍ DEL COR [], el que ens permet tocar i experimentar de ben a prop la joia de viure, la màgia de la vida, La Màgia de SER. Això és el que SENTOcompartir amb tu i amb els teus.

T’aniré posant al dia a mesura que es vagin programant les activitats♥

COMENCEM LA PRIMERA SETMANA DE SETEMBRE

Les més sinceres gràcies! Perquè és gràcies a TU i a la teva família que La Màgia de Ser és una realitat!

Una ABRAÇADA♥♥♥

Marta.

A %d blogueros les gusta esto: