Pel·lícula·documental ULU. Un Latido Universal

JOAN MUÑOZ. Director de la pel·lícula♥la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida cultivant-el-meu-jardí-interior ulu un-latido-universal joan-muñozdocumental ULU. Un Latido Universal (segundo nacimiento). Una persona arriba a un carreró sense sortida i estableix un compromís: seguir el seu cor, el porti on el porti, passi el que passi, vegi el que vegi. Des d’una actitud de confiança per a transformar aquesta crisi, aquesta recerca de valor en una història d’amor.

Una aventura per descobrir si hi ha alguna cosa més enllà d’ “algunes normes socials”, que en ocasions van en contra del cor.

Seguir aquest compromís el porta a desvetllar molt més del que mai hauria pogut imaginar…

ULU ens parla d’atrevir-se a ser el líder del camí de la pròpia vida a través del desenvolupament dels dons i dels talents que portem en el nostre interior, en lloc de pretendre seguir només a un líder extern. ULU és una aventura a la Terra guiada pel cor d’un ser humà que, cansat de seguir a altres, decideix apostar que és possible descobrir la vida com han fet altres exploradors.

En Joan compartirà amb nosaltres la seva experiència, el seu camí de vida guiat pel seu cor. Compartirà amb nosaltres com va ser la seva crida, els reptes que això li ha comportat, l’experiència de que sí… és possible viure amb i des del cor, i el poder que això ens brinda com a persones, com a sers humans aquí a la Terra. La joia de viure des del cor totes i cada una de les experiències de la nostra realitat quotidiana, convertint així el nostra dia a dia, la nostra vida en extraordinaris, en màgia, una experiència/un testimoni en primera de persona de la màgia de la vida, la màgia de viure, la màgia de SER.

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser

 

 

 

A %d blogueros les gusta esto: