PASSIÓ · EVOLUCIÓ · REVOLUCIÓ

***Conte en PDF → PASSIÓ · EVOLUCIÓ · RevolUCIÓ

Aquesta és la història de l’AMOR, una petita eruga, molt bonica, única i especial. Una eruga ben diferent de totes les altres. La que llueix mil i un colors, tots els colors de l’arc de Sant Martí i encara més!

A diferència de la resta d’erugues, a més de només menjar, la petita eruga AMOR es dedica també a conèixer-se i a servir. El que de mica en mica en mica, és el que la converteix en una eruga ben especial i diferent a totes les altres.

Es lleva ben d’hora, ben d’hora per gaudir del despertar màgic de tots i cada un dels dies, li encanta poder regalar-se i viure en primera persona la sortida del sol. Banyantla amb els seus rajos de llum que l’omplen de vida i de joia per a preparar-se per a les tasques del seu dia a dia:

Gràcies germà SOL per regalar-me la teva llum i omplir-me de vida a través dels teus rajos.

Amb la llum del sol, al aixecar-se al dia… es desvetllen també la resta de sers que habiten el bosc: insectes, fades i follets, arbres, flors, herbes, insectes, bolets,… amb els seus cants i cruixits tot creant una melodia totalment sanadora i reparadora per a començar el dia en la seva millor versió. Mentre d’altres es recullen als seus caus per a descansar durant el dia.

De camí a un prat de fulles verdes i delicioses, l’AMOR va saludant, conversant i agraint a cada un dels sers amb qui es creua i comparteix camí:

      ♥Gràcies OM per regalar-me aquest aire tan pur i així poder respirar i gaudir d’una vida plena.

♥Gràcies pit – roig per delitar-me amb el teu cant.

♥Gràcies fulles per la vostra ombra.

♥Gràcies abella per mantenir viu el color de les flors.

… i així amb cada un dels que s’anava trobant. I no se la veu cada vegada més cansada… sinó més aviat tot el contrari! L’expressió de la seva cara és cada vegada més i més radiant!

A més la nostra eruga AMOR tot i aparentar ser petita, molt petita, més petita que qualsevol de la seva espècie… té un cor gran, molt gran! Un cor IMMENS!

Sempre disposada a ajudar els altres. Mai li suposa cap esforç extra. És una eruga tan especial que en lloc de queixar-se, criticar o sentir-se més cansada… cada vegada que col·labora, ajuda o comparteix amb un altre se sent més feliç, plena, envaïda per la joia i impulsada per la màgia de la vida!

Mentre totes les altres erugues simplement es dediquen a menjar… ella se sent també nodrida pel fet de ser agraïda, ajudar i compartir, i també de conèixer-se i prendre consciència de qui és respecte de la resta de sers.

       ♥Se sent forta, ferma i robusta com els arbres.

♥Lleugera i modelable com les herbes.

Adonant-se que a través dels altres pot aprendre moltes, MOLTÍSSIMES coses d’ella mateixa. El que ja formava part d’ella i encara no ho sabia i tot allò que encara li queda per descobrir. I en cas que aquelles qualitats no siguin pròpies de la seva naturalesa sap on ha d’anar a buscar ajuda.

Leruga AMOR pel fet de no procurar només per ella, pel fet de ser tan atent i generosa, s’ha guanyat l’estima de tots els sers del bosc. No ha necessitat mai ser la millor en l’art de menjar fulles d’herba verda, ni en intentar ser millor que ningú, ni,… sinó essent simplement ella mateixa, sentint-se guiada pel seu cor.

Arriba un dia que es va lleva més d’hora del que és habitual per ella, alguna cosa dins seu està canviant, segueix les seves rutines de cada dia: visita a la sortida del sol,… però vivint-les amb més intensitat que mai!

Alguna cosa està passant… Té la necessitat de retirar-se a descansar en el seu arbre preferit. Un arbre mil·lenari amb un munt d’històries per explicar-li. I sense més, la petita eruga sent una crida. Se sent moguda a fer una cosa que encara no havia fet mai… a trencar amb les seves rutines… En un primer moment, se sent bloquejada i envaïda per la por… Però s’atura, respira, connecta amb el seu cor i confia. I d’aquí… es posa a teixir. Totalment admirada d’ella mateixa! Això no ho havia fet mai! Però confiant plenament amb ella mateixa i amb la vida… descobreix que és capaç de crear un fil preciós, a més de teixir-se un refugi just fet al gust i a mida d’ella mateixa.

Així que ara, agraeix al sol, als animals, a les fades i als follets, a les plantes, a la lluna,… des d’allà estant i també a la vida, perquè tot i les seves pors li està permetent descobrir que a més de nodrir-se gaudeix d’altres qualitats, d’altres dons i talents innats.

Una vegada acaba aquesta caseta feta mida… Es reinventa de nou! Disposa de temps per descansar, entregar-se a la voluntat de la seva pròpia naturalesa, i acceptar allò que hagi de passar i viure confiant plenament que la vida li portarà únicament oportunitats, el millor per a ella i la seva experiència de vida. Així que plenament present i conscient de la seva transformació, de que alguna cosa està passant, de que una part d’ella s’està quedant enrere, com si anés a néixer de nou! Conservant la seva essència però i la seva forma? Què està passant? Sent que alguna cosa ha canviat en ella, la nostra petita eruga AMOR… s’ha convertit en una formosa papallona! Amb unes ales… unes ales immenses! Precioses dels colors de l’arc de Sant Martí i molts més, brillants com les estrelles i radiants com els rajos del sol! Ara no li cal arrossegar-se amb esforç per a desplaçar-se i nodrir-se, pot volar! Pot volar ALT, MOLT ALT, MOLTÍSSIM! La que més de totes! El fet de no nodrir-se només de fulles d’herba del prat verd, sinó també de la seva generositat, la seva bondat, la seva creativitat, el seu amor,… li ha regalat el do de poder volar més alt i de lluir d’unes ales més radiants i boniques, les que reflecteixen les qualitats del seu cor. Pot veure i viure ara des d’una altra perspectiva, des d’un lloc ben diferent per sobre de situacions, problemes reptes,… se li ha obert un món a noves opcions i possibilitats.

Continua cada dia llevant-se amb el dia, banyant-se amb els rajos del sol i delectant-se de les melodies del bosc, agraint a tots i cada un dels sers… però ara amb una nova missió. Ja no es tracta únicament d’alimentar-se d’herba verda, sinó a contribuir en la bellesa i en la generositat de la Mare Natura, convertint-se en la guardiana del món del color i de la vida de les flors.

I això és el que ens invita la nostra amiga AMOR. A obrir el cor, a ser generosos i agraïdes, a confiar amb les nostres possibilitats i amb la vida, a creure que ser diferent no és un problema sinó una qualitat. Que quan ajudo als altres a mi també em beneficia, igual que obrir-me a rebre ajuda. A que la vida és màgica i que simplement… cal caminar-la passa a passa i… CONFIAR!

Que vivint des del cor, des de la bondat, des de la generositat… aquestes qualitats es multipliquen i se’ns acaben regalant de manera exponencial. Que la vida és un regal i aquesta viscuda i compartida des de l’amor pot arribar a convertir-se en màgica! I si algun dia perds la fe, et trobes sense forces o amb algun entrebanc… Recorda la petita eruga AMOR, la que simplement pel simple fet de SER ella mateixa i entregada als altres, aconsegueix convertir-se en papallona en el moment que menys s’ho espera!

***Conte en PDF → PASSIÓ · EVOLUCIÓ · RevolUCIÓ

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser

A %d blogueros les gusta esto: