MINDFULNESS|PRÀTIQUES ATB

Aquest nou curs 2018-2019 sumem a les sessions de Mindfulness les pràctiques de ATB (Awareness Through the Body, el Despertar de la Consciència a través del Cos).

MINDFULNESS definit com a aquella pràctica que puc incorporar al meu dia a dia, a les accions quotidianes (parlar, caminar, menjar, respirar, escoltar,…), d’una manera fàcil i senzilla, sense canviar-ne res… sinó fetes senzillament des de la consciència. Habitant l’aquí i l’ara. Permetent-me actuar des del meu centre i no a reaccionar amb el pilot automàtic. I en el cas que sigui així… ser-ne conscient. (Continuar llegint)

Pràctica a la que li sumarem les pràctiques  ATB, molt lligades l’una amb l’altra. Contribuint en un gran ventall de dinàmiques i exercicis els que ens permeten entrenar l’atenció plena, l’auto observació, apropar-nos a la pròpia naturalesa i a desenvolupar aquest potencial únic present en cada un de nosaltres. (Continuar llegint)

T’HI SUMES!?

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-seradults_mindfulness-atb__BLOG_la-magia-de-SERla-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser

 

 

A %d blogueros les gusta esto: