TENIM UNA MISSIÓ!

Tots els nens i nenes, juntament amb els de La Màgia de SER TENIM UNA MISSIÓ! Unir-nos a la rEVOLució de l’arc de sant martí! Us sumeu a nosaltres?

Si ens mantenim atents a la mirada d’un infant o si, fins i tot, poguéssim viatjar en el temps i poder posar-nos a la nostra pell d’infant… COM ÉS EL SEU MÓN? COM VEUEN ELLES I ELLS EL MÓN? On TOT ÉS POSSIBLE! La imaginació no té límits, el seu poder creador és infinit, la seva felicitat desbordant i el seu amor cap a les persones, els animals, les plantes no té fronteres. Es troben totalment connectats a la VIDA!

Anem a fer que la nostra energia vibri alt i bonic amb només 5 trucs! Anem a prendre les regnes dels nostres pensaments i anem a transformar-los en l’oportunitat de crear una vida i un món millor! Aquí et vaig explicant com…

Pares, mares i famílies, us explico una mica… Ja fa uns quants dies que s’està parlant de la invisibilitat dels nens i nenes en l’actual situació que estem vivint aquests dies; també de la càrrega escolar en algunes situacions, i tot el contrari en algunes altres,…

A més, fa uns dies també, el president d’Espanya ens deia que els més grans han fet molt per nosaltres i que ara és la nostra hora, i Trump als Estats Units predica tot el contrari, als grans els toca sacrificar-se pels que venen… Els infants de manera tímida es posen en boca de tothom sense acabar-se de definir quin és el lloc que ocupen tots dins aquesta moguda! Anem a donar-los V I S I B I L I T A T a través de la rEVOLució de l’arc de sant martí!

Aquí trobaràs la proposta!
Nenes i nens que estan aprenent a llegir: MAREA-ARCOIRIS_poster_CAT_majúscules_la-magia-de-SER
Nenes, nens i joves: MAREA-ARCOIRIS_poster_CAT_lligada_la-magia-de-SER
Adults: MAREA-ARCOIRIS_poster_ADULTS_la-magia-de-SER

Cada vegada tenim més a l’abast de totes i tots la informació sobre el poder creador dels nostres pensaments. Que encara que no sigui visible als ulls de tots i de totes, cada un dels nostres pensaments crea energia. Energia que ens podem imaginar com una bombolla de sabó, la que en funció de la qualitat del pensament prendrà un color o un altre i, al mateix temps aquesta serà lleugera i volarà cap amunt, o bé, serà pesant i baixarà cap a la Terra, i en funció de la intensitat d’aquests pensaments aquesta bombolla serà més gran o més petita. Un pensament repetitiu en una suma molt gran de persones farà que aquesta bombolla vagi prenent una forma cada vegada més i més gran, i si aquest pensament està vinculat a alguna emoció densa com poden ser la por, la ràbia, la crítica,… aquesta bombolla en lloc de pujar cap amunt, va baixant cap a nosaltres creant una sensació de pes cada vegada més gran en tots i cada una de nosaltres. El que pot arribar a ser bastant aclaparador per aquelles persones més sensibles.

Imaginem-nos ara doncs, l’actual situació en la que ens trobem immersos i immerses avui.  On la por ha pres el tron del regne de la majoria de llars… i no només de casa nostra, sinó gairebé de tot el món! Com ens deu estar o ens està afectant això a tots i cada una de nosaltres? Sentir el pes d’aquesta bombolla col·lectiva en tots i cada una de nosaltres? Si ho vols comprovar d’una manera fàcil i ràpida… connecta amb un record del passat que estigui vinculat a alguna emoció com podria ser l’alegria, com et fa sentir de lleuger o lleugera, en canvi, al contrari… si aquest record et porta a reviure una emoció, per exemple de tristesa, com el que es desperta en tu és més aviat pesadesa… Ara fes-te a la idea quan aquest pensament es multiplica per milions de persones!

Des de La Màgia de SER ens sentim cridats a contribuir al canvi! I des d’aquí ho fem extens a tota la nostra família: TU i TOTES i TOTS VOSALTRES! Potser no totes i tots hem nascut amb les habilitats o tenim la possibilitat de poder ajudar confeccionant mascaretes ni bates, ni tampoc de fabricar respiradors, ni tampoc amb l’enginy per a investigar sobre una nova vacuna,… Però veritablement TOTS i TOTES hi podem portar el nostre granet de sorra! Que un a un… pot convertir-se en una muntanya, i d’aquí a una serralada de pics on l’Everest tindria molt que envejar-los! TOTES i TOTS, CADA UN i CADA UNA de nosaltres SÍ que podem contribuir a CREAR un ambient més favorable! Podem contribuir IL·LUMINANT ELS NOSTRES CORS, les nostres LLARS, els NOSTRES POBLES, les nostres ciutats, països, continents, el món sencer! I a més… d’una manera MOLT FÀCIL! Simplement em responsabilitzo de mi mateix, de mi mateixa!

COM?

FELICITAT: prenc la meva FELICITAT com a mesurador de les meves activitats quotidianes. Quan més FELIÇ EM SENTO més lleugera és la bombolla i els seus colors són més brillants i resplendents.

CUIDO EL MEU COS: mantinc el meu cos actiu d’una manera conscient, connectant-me en la seva fluïdesa i també en el desbloqueig de les seves articulacions.

CREURE ÉS CREAR! · PODER CREADOR DELS PENSAMENTS: prenc consciència i observo la qualitat dels meus pensaments. Allò que m’aparta dels més petits de la casa simplement són les creences limitadores que he anat carregant a la motxilla mentre he anat sumant anys i vivències. Mantinc plenament present que els meus pensaments són creadors! Creadors del meu cos (químics que mouen en mi), de les meves relacions, de la meva situació personal, laboral,…

AGRAÏMENT · EL PODER DE LA PARAULA: prenc consciència de quines són les paraules que surten de la meva boca. M’encanta recórrer a BIEN -DECIR, com si mesurem bé les nostres paraules, cada una d’elles es pot convertir en una verdadera benedicció. M’oblido dels judicis i la crítica i em centro en el perdó cap a mi mateix i cap als altres! I en l’AGRAÏMENT! Agraint al dia, a la vida ni que sigui per les coses més simples: el sol fet de poder respirar, de tenir salut, un plat a taula,…

EM NODREIXO D’ALIMENTS SANS: prenc consciència també del com em nodreixo, no només a nivell d’alimentació, sinó també allò que entra a través dels meus sentits: vista, oïda,…

Si sents que ressona en tu i vols sumar-te a la rEVOLució… simplement COMPROMET-TE AMB TU MATEIX/A! Així de senzill! I si sents que et falten recursos… al blog de lamagiadeser.com trobaràs el conte de L’ESTRELLA QUE NO VEIA LA SEVA PRÒPIA LLUM amb unes quantes eines per apropar-te a tu mateix/a! Trucs i recomanacions per contribuir a augmentar la teva llum! La teva vibració! També a @el_club_de_las_siete i ben aviat a @lamagiadeser i al Youtube!

Sent que la suma de petites gotes d’aigua formen rierols que s’acaben convertint en rius que desemboquen en mars que acaben formant oceans! Anem a convertir-nos en una suma de gotes, en una suma de bombolles lleugeres, brillants i resplendents que contribueixin a augmentar la nostra pròpia vibració, la de les nostres llars, dels nostres poble, països, continents, del planeta!

Aquí trobaràs la proposta!

Nenes i nens que estan aprenent a llegir: MAREA-ARCOIRIS_poster_CAT_majúscules_la-magia-de-SER

Nenes, nens i joves: MAREA-ARCOIRIS_poster_CAT_lligada_la-magia-de-SER

Adults: MAREA-ARCOIRIS_poster_ADULTS_la-magia-de-SER

Fem córrer la veu! Anem a fer que gota a gota podem omplir grans oceans!

<<Unides i units podem contribuir a sanar el planeta i crear el món on volem estar!>>

Marta

A %d blogueros les gusta esto: