INFANTS|ADOLESCENTS

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serDesprés de tot el que porto recorregut en la meva vida, quan m’aturo a pensar-me i sentir-me de petita… Recordo que ho sabia TOT! I sinó tot, gairebé tot! Tenia molt clar allà a on havia d’arribar. I… tots els anys que han hagut de passar, he hagut de viure per arribar a adonar-me’n!

Recordo una veu interior molt clara, parlant-me constantment, dient el que havia de fer, quin camí escollir, quina decisió era la millor per a mi,… i tota una vida callant-la! El que jo sentia, el que em deia la meva veu, el que em demanava el meu interior no concordava amb el que s’esperava de mi en el món exterior. Em sentia una mica rara, un punt de diferent a com creia o veia que eren la majoria de persones. Em sentia acceptada per a tots els nens i nenes, i a totes les activitats i entorns dels que participava. Però tot i això em sentia diferent, fora de lloc, sovint navegant a contracorrent, a contracor, a un contra sentir, com a un peix fora de l’aigua.

El que amb els anys s’ha acabat convertint en súper positiu per a mi. Havent après a valorar i potenciar aquelles qualitats que em convertien en un SER ESPECIAL (com ho som tots i cada un de nosaltres). Mica en mica, he tingut i tinc l’oportunitat de poder anar encaixant les peces del trencaclosques i anar construint la identitat amb la que em sento més còmoda, vivint en equilibri i d’una manera harmoniosa, entre el meu interior i vida exterior.

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serLes meves pròpies vivències i experiència de vida, juntament al treball al costat dels més petits i no tan petits de la casa, sumat al sentir, a les percepcions i intuïcions sobre la realitat dels infants i adolescents d’avui, que han estat el motor, el que m’ha mogut i em mou cada dia a un estudi i recerca constants sobre la infància i l’adolescència vistes i viscudes en la seva totalitat, d’una manera integral, tenint en compte els màxims aspectes possibles de la persona.

<<Aspecte físic, vital o energètic, mental, psíquic i espiritual, aportant un equilibri en tots els aspectes de la nostra personalitat i manera de fer i ser. El que es tradueix en una forma completa d’educació, en la que es desenvolupa la presència i consciència en el nostre cos, “l’estabilitat emocional, a més dels talents intel·lectuals i creatius (…) un sistema unificat per al desenvolupament de la personalitat de l’infant (i l’adolescent)” (Swami Satyananda), a més de de contribuir en el desenvolupament de l’atenció i la concentració>>

A oferir una alternativa a la immediatesa, condicionants i sobre estimulació tan presents en el nostre dia a dia. La creació d’un espai – temps on poder-nos permetre SER. Un espai segur, on hi regnin la calma i la tranquil·litat, tant a nivell interior com exterior de la persona, on es generi un clima de confiança de seguretat, de respecte i tolerància, d’amistat,… cap a un mateix i cap als altres.

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serUn acompanyament en el camí de SER. Una introducció a les tècniques del ioga i del mindfulness i de les pràctiques de ATB, per a mantenir-se connectat/da a allò que ja som, la integració de diferents recursos per a omplir la motxilla que ens acompanyarà al llarg de la nostra vida.

 

 

 

<<No esperis resultats immediats, és com plantar llavors, integro allò que ressona amb mi per a utilitzar-ho en el moment que jo senti>>

 

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serla-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serla-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser