HISSANT LES VELES

LA MÀGIA DE SER, la MÀGIA DE VIURE, la VIDA ÉS MÀGICA, PURA MÀGIA. I quant més és el temps que passa, quantes més vegades llegeixo, escric, pronuncio: La Màgia de SER, més HO SENTO, més sento aquesta MÀGIA, la MÀGIA de la VIDA, la MÀGIA de VIURE, la MÀGIA de SER. Tot un REGAL, un REGAL MERAVELLÓS, FANTÀSTIC, DIVÍ i un tant MISTERIÓS.

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vidaAl llarg del anys, del temps, alguna cosa m’ha portat a re/connectar amb aquesta MÀGIA, la que em porta a veure i viure el (meu) món com quan tan sols era un infant.

Potser el que en diuen prendre consciència(?). Definiria aquesta “alguna cosa”, com la capacitat de fer un pas enrere o al costat (depèn de com t’ho mires), de veure i viure la vida amb tota la seva plenitud i joia, amb tots i cada un dels sentits, d’allò que veiem, escoltem, olorem, toquem i també del que no. Al mateix temps que veure i viure com a espectadora del més apassionant de tots els realities. Tot es converteix en la mateixa dosi|quantitat de real com de relatiu. Així que m’agafo d’aquesta relativitat per a construir la meva pròpia realitat, una realitat MÀGICA, al meu propi gust, al meu propi sentir, al meu propi “estil” (Made in ME). Me l’emporto al meu propi terreny posant-li la banda sonora que em porta a ballar el meu propi ball.

Tot depèn de les ulleres amb què t’ho mires, del barret que decideixes posar-te,… tan simple i senzill com pintar aquesta realitat dels teus colors preferits. Com agafar el meu món com un tros de fang i moldejar-lo al meu gust. Com crear un plat que contingui els ingredients indispensables per al fruir del meu paladar.

JO SÓC la CREADORA, JO PUC CREAR LA MEVA PRÒPIA REALITAT amb la millor de totes les formes, amb els colors més bonics i radiants, amb la millor de les fragàncies, amb un sabor extraordinari.

El meu món,  JO PUC CREAR-LO, VEURE’L i VIURE’L a la meva manera!

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida

I…

COM? Jo, tu, tots i totes de cada un de nosaltres som els creadors de la nostra pròpia realitat.

De veritat que és possible? SÍ, I TANT QUE SÍ! En sóc testimoni, ho estic experimentant, ho estic vivint en la meva pròpia pell! Així que… FUNCIONA!

COM AFECTARÀ a les persones del meu entorn? POSITIVAMENT, si jo sóc feliç desprenc FELICITAT, si jo m’estimo regalo AMOR, si em trobo en el meu centre CREO HARMONIA i EQUILIBRI al meu voltant.

Tot es converteix en color de rosa, en una bassa d’oli? Doncs no, també hi ha lloc pels entrebancs, el patiment, les caigudes, els fets inesperats,… El que canvia és el COM ho encaixo, el COM ho visc: com a un cop, una derrota o… com a un REPTE, un APRENENTATGE, un TRIOMF, una OPORTUNITAT.

Amb QUANT DE TEMPS? A partir de… JA! I ja per sempre! En el món de la consciència el bitllet és sense tornada! Quan t’hi poses… ja tot suma! O multiplica! Passant a formar part de la teva vida, de TU.

Tan simple i senzill com SER TU MATEIXA!

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida

Estigues atent a les xarxes!

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida