la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser nadons-abans-neixer concepcio-sagrada

Aquesta és la història de dues gotes d’aigua. Com podeu veure, ben diferents de totes les altres. Dues gotes molt boniques, radiants, resplendents i lluminoses.

Dues gotes viatgeres. Havien sobrevolat el cel convertint-se en núvols, havien navegat entre cascades de rius preciosos, havien format part de la immensitat de l’oceà, havien viscut en i entre dinosaures, alimentant nadons,… Ara havien decidit compartir una nova aventura.

Un amic i una amiga, l’Amrit i la Llum, es troben en una festa d’aniversari d’un company de l’escola. Es troben just volent beure de la mateixa ampolla d’aigua. Una de les gotes de llum cau dins el got de l’Amrit i l’altra al got de la Llum. Així comença un nou viatge per a elles.

L’Amrit, és un nen que viu enfadat amb el món, res li sembla bé. Es pensa que tothom va en contra seva. I es passa el dia al sofà enganxat a la consola, a la TV i el telèfon mòbil. Vivint aïllat de tot i de tothom.

La Llum, en canvi, és una nena molt simpàtica i agradable, sempre amb un somriure dibuixat als llavis. Li encanta jugar i compartir amb altres nenes i nens, deixar-se perdre enmig de la natura, gronxar-se sense parar, compartir i ajudar sempre que pot a la seva família, a casa, als seus amics i amigues a l’escola, i fins i tot, a vegades, a persones que no coneix: obrint la porta de la fleca, ajudant a obrir la bossa d’una àvia al súper,…

L’Amrit i la Llum es veuen l’aigua i del got i… comença una nova aventura per a les gotes de llum.

La gota de llum que viu dins l’Amrit, a mesura que van passant els dies cada vegada brilla menys, es va apagant. L’Amrit sempre està disposat a discutir-se, a queixar-se, enfadar-se, a creure que tothom li vol mal,…

En canvi la gota que viu dins la Llum, cada dia és més lluminosa, desprèn tanta llum que fins i tot les gotes del seu voltant s’il·luminen.

S’apropen les Festes de Nadal, i la Llum invita a l’Amrit a la Celebració del Nadal amb els seus amics i amigues de la família La Màgia de SER. L’Amrit decideix acompanyar-la. Allà fan un munt de jocs i activitats per a encendre la llum que hi ha dins de cada un de nosaltres. La flama del nostre cor.

L’Amrit, al costat de la seva amiga Llum, i també de tots nosaltres, ha descobert que amb les paraules i les actituds màgiques: HO SENTO, T’ESTIMO, GRÀCIES, PERDÓ, hi ha alguna cosa dins seu que canvia. Sent com la seva bombolla es fa cada vegada més gran i més radiant. Sent també, que els seu cor està content i lluminós. Se sent feliç i amb ganes de compartir aquesta felicitat, així com també la joia i l’amor presents en el seu cor amb la seva família, els seus amics i amigues i amb totes les persones, animals i plantes del seu voltant.

L’Amrit i la Llum, avui senten que les Festes del Nadal són alguna cosa més que cruspir-se grans tiberis, obrir regals a pilons,… Senten que el Nadal també és deixar que brilli la llum del nostre cor, que brillin totes les gotes d’aigua que hi ha en nosaltres, i que com més gotes brillen en nosaltres més gotes de llum podem acompanyar a encendre en les persones, animals, plantes,… del nostre voltant. Ajudar des de cada un de nosaltres, des de la llum de les nostres gotes i del nostre cor a encendre més gotes per a un món millor.

A %d blogueros les gusta esto: