La Màgia de Ser · Trobades matinals a la natura · curs 2023-2024 · #naturalment

curs 2023-2024

#naturalment

#naturalment que soc natura

Com a ser natural que soc, jo formo part de la natura, així com ella forma part de mi. Partint de les lleis universals recollides per Hermes al Kybalión “com a dalt és a baix, com a baix és a dalt” (entre d’altres). Així que amb més o menys consciència per part de cada una de nosaltres, allò que jo visc, veig i sento en la natura, forma part de mi, de la meva pròpia naturalesa. Així com tot allò que visc, veig i sento en mi, té efectes en la natura.

I això és el que anirem recordant, re/descobrint a partir de les propostes per aquest nou curs 2023-2024, tot seguint les passes de la @pedagogia_del_ser, la que s’ha anat (i encara s’està) desenvolupant a través de les experiències compartides a La Màgia de Ser 

@contes_pel_ser

Un regal per tu i pels teus

Per tu…

Un món per descobrir (pel que només cal recordar)

Llevar-se, esmorzar, dutxar-se, rentar-se la cara i les dents, vestir-se i preparar-se per anar a l’escola o a treballar, dinar, seguir estudiant o treballant, berenar, extraescolars (llengües, esport, música, art…), pàdel, córrer, una cervesa al bar, anar a recollir els fills, sopar, mirar la TV, mantenir-se connectada al mòbil… I això varia en funció de l’edat de la persona, de la seva condició social, del lloc on s’ha nascut… Però per qui més, per qui menys, són accions diàries que unes o altres ressonen en la majoria de nosaltres. Sumat a tecnologia, a més i millor, a rapidesa, a immediatesa… a estrès, neguit, malaltia, soledat, tristesa… I tot el que vius o has viscut en tu en un moment o altre de la teva vida, veritat? I entremig de tota aquesta voràgine, t’has plantejat alguna vegada que les coses podrien ser diferents?

Doncs… naturalment!

Aquesta és una invitació a què et donis l’oportunitat, ni que sigui per un dia!, a sentir-te flor, a sentir-te arbre, a sentir-te ocell, a sentir-te aigua, terra, sol, lluna… A sentir-te un element o part de la natura. El que més et ressoni! El que sentis que més vibra en tu♥

Així que et proposo que, per uns instants, et portis les mans el cor, al mateix temps que sents el contacte de la planta dels teus peus tocant la terra, la part alta del teu cap connectada al cosmos a través d’un fil imaginari, i et capbusses en el va i ve de la teva pròpia respiració, sentint que cada vegada et vas apropant més a tu mateixa… I sents o visualitzes aquell element, aquella part de la natura amb la qual més t’identifiques i el que més s’identifica amb tu. El que primer t’arriba.

A partir d’aquí, dediques un dia, en el que només llevar-te et sents aquest element o part de la natura. I segueixes amb el teu dia a dia habitual, sense més ni més. Però sentint quin és l’efecte que aquest tindria sobre aquest element o aquesta part. I en vas prenent consciència: al llevar-te, a mesura que va passant el dia i també en acabar-lo. Com afectaria el teu dia a dia aquest element o aquesta part de la natura escollida?

Després, un altre dia, gireu els papers. Avui decideixes en funció de la naturalesa d’aquest element: les seves característiques, les seves necessitats… la seva naturalesa. I observes l’efecte que sorgeix en tu, en el teu dia a dia, en els teus hàbits, activitats i rutines, en el teu entorn… Com creus que podria arribar a afectar en les decisions del teu dia a dia?

Com ho has viscut en tu? T’imagines, per exemple, haver escollit el sol. La font de vida d’on tothom prové, i l’obligues a llevar-se de pressa i corrent amb el so de l’alarma del despertador quan encara és completament fosc. Anar a una velocitat i a un ritme que no sabem si l’aproparien o l’apartarien massa de la Terra i els efectes que això tindria tant en el planeta com a la resta de la galàxia. T’imagines un sol tan absort per la tecnologia, per la pressa, per la immediatesa… que s’oblidés de qui és de veritat? Quins efectes creus que podria tenir en el dia a dia de les persones, dels animals, de les plantes, en el clima, en la temperatura, en les estacions, a l’aigua… que el sol es regís en funció de la feina, de l’agenda, de les auto imposicions… Que estrany, veritat?

En canvi, amb el canvi de rols poder-se sentir el sol, mínim per un dia… que només la pròpia presència esdevingui font de vida, de llum, de cura, de calidesa, d’escalfor… T’imagines poder prendre consciència, cada dia, d’aquest sol intern i poder-nos-el regalar a nosaltres mateixes, al nostre entorn i a la vida mateixa♥

El mateix amb la fluïdesa de l’aigua, la bellesa de les flors, la ciclicitat de les papallones i de totes i cada una de les plantes que neixen d’una llavor per acabar oferint les seves pròpies llavors, les fases de la lluna, l’abast de l’oceà format per una comunió d’infinites gotes formant una unitat, l’alquímia del cuc de terra, convertint la mateixa terra en el seu propi fertilitzant… I com des d’aquí la vida esdevé pura màgia, meravellosa, totalment perfecte, orgànica i natural♥

T’imagines per un moment que totes i cada una de nosaltres tinguéssim la capacitat de primer un dia i després un altre i seguit d’un altre i un altre… De mica en mica, i a poc a poc, d’una manera totalment natural i orgànica, anéssim recordant, re/descobrint, tot allò que ens manté a prop, en connexió amb la pròpia naturalesa i la pròpia veritat de cada una de nosaltres. Com de mica en mica i sense presses, i sumant d’una en una, quin seria l’efecte que esdevindria sobre la Natura: la nostra mirada, la nostra cura, la relació establerta… Com el fet de recordar-nos, de descobrir-nos natura esdevindria un immens regal per aquesta mateixa♥

Jo formo part de la natura així com ella forma part de mi♥

#naturalment

by Marta Bell-lloch Corney

Pels teus…

L'infant que se sentia el sol

Una flama encesa al cor, a la dolça i càlida llar del seu cor. Una flama transmutadora de totes les seves càrregues, les que es convertien en combustible per la seva flama. Una flama que el convertia en una persona realment especial a ulls dels altres. Un infant feliç, atent, alegre, honest, pur. Un infant amb un somriure engrescador, de càlides abraçades, de paraules amables, de mirades compassives, de presència amorosa… Un infant ben especial♥

Li agradava banyar-se amb els rajos del primer sol al mar, córrer descalç camps a través, atrapar granotes al riu, somiar que era un ocell, escoltar els grills a la nit, contemplar el cel estrellat, abraçar els arbres, conversar amb les flors, tombar-se i veure els núvols passar… El que el feia sentir lliure i molt a prop de si mateix.

A l’escola li encantava crear, construir, escriure, dibuixar, dansar i cantar. Un gran amic dels seus amics, i sempre disposat a donar un cop de mà. Des de la seva puresa i sensibilitat tenia la capacitat de poder-se posar a la pell de les altres persones. I d’aquí poder-les respectar, jugar, ajudar, acompanyar, gaudir al seu costat… sense fer distincions, ni tampoc sentint la necessitat d’agradar.

Un infant que recordava d’on provenia i quines eren les seves qualitats, un infant que se sentia el sol, un infant que recordava i compartia les qualitats del sol. Una persona ben especial a ulls dels altres, al mateix temps que se sentia totalment natural i fidel a qui era ell: un trosset de sol radiant entre una multitud de trossets de sol que sovint s’oblidaven de la seva llum.

Jo formo part de la natura així com ella forma part de mi♥

#naturalment

by Marta Bell-lloch Corney

#naturalment

propostes inici curs

curs 2023-2024

família

La Màgia de Ser · Respiròmetres · curs 2023-2024 · #naturalment

Tallers respiròmetres

#naturalment · #respirem_amb_família

Els ‘Respiròmetres’ estan creats amb la voluntat de desvetllar el plaer de simplement poder-se sentir present. On el cap, el cos i el cor guadeixin d’aquest instant de permetre’s parar i familiaritzar-se amb aquesta sensació de ritme orgànic i natural. El que et trasllada a la possibilitat de capbussar-te en l’aquí i l’ara, i així, poder portar aquesta experiència en diferents moments i àmbits del teu dia a dia.

**Famílies amb infants majors de 7 anys**

dona

La Màgia de Ser · Trobades matinals a la natura · curs 2023-2024 · #naturalment

Trobades matinals a la natura

#naturalment · #dissabtesalanatura

Aquest nou curs substituirem les sadhanes per “Trobades matinals a la natura”: al bosc, al riu, al mar… On de mica en mica i a través de la pràctica hi anirem establint una connexió cada vegada més conscient. On a poc a poc anirem redescobrint tot allò que hi tenim en comú i tot allò que compartim, de manera que ni ens n’adonem. Anirem a reconnectar amb la nostra part més orgànica i natural: la nostra pròpia naturalesa.

**Adults + infants majors de 12 anys acompanyats**

dona

La Màgia de Ser · Ioga · curs 2023-2024 · #naturalment

ioga

#naturalment · #ambelcoslamentielcor

Al llarg del curs, partint de les tècniques i recursos que ens ofereix el ioga, anirem a viure d’una manera totalment natural i orgànica, un procés de presa de consciència de la relació establerta amb el nostre cos · pensaments · emocions · energia · vida, sentint-nos cada vegada més properes a nosaltres mateixes, a la nostra pròpia veritat, al nostre propi benestar: a la nostra pròpia naturalesa.

**Adults + adolescents majors de 15 anys acompanyats**

dona

La Màgia de Ser · Ioga · curs 2023-2024 · #naturalment

mindfulness i pràctiques atb

#naturalment · #ambelcoslamentielcor

La sala passa a convertir-se en un laboratori de la vida real. Anirem a recrear situacions a través de diferents propostes i dinàmiques (mindfulness i pràctiques d’atb), les que et permetin explorar les reaccions automàtiques (cos · pensaments · emocions · sensacions…). I d’aquí poder-ne prendre consciència i passar de l’acció automàtica a l’acció voluntària (passant del fer al ser) ♥

**Adults + adolescents majors de 15 anys acompanyats**

obert a tothom

La Màgia de Ser · Trobades matinals a la natura · curs 2023-2024 · #naturalment

Bany de SO

amb la Marta           #naturalment 

Un viatge de la pell a l’ànima

On tu i el grup us convertiu en les protagonistes, i jo senzillament m’entrego com a canal, permetent que la vida merament em traspassi en forma de so. Sons que et porten a habitar el cos, silenciar la ment i florir des del cor, per sentir la màgia present en tu

obert a tothom

La Màgia de Ser · Ioga · curs 2023-2024 · #naturalment

Teràpies

amb la Marta           #naturalment

Un acompanyament per restablir l’equilibri i l’harmonia entre el cos, la ment, el cor i la vida mateixa

reiki · registres akàshics · canalitzacions · radioestèsia · sonoteràpia · rituals · natura

**Per tots els membres de la família i al llarg de totes les etapes de la vida.

Hores convingudes a:

  • 609 684 200 (WhatsApp)
  • iogalamagiadeser@gmail.com

curs 2023-2024

Properament

@nuestroembarazosagrado

(pre)concepció · gestació i maternitat sagrades

acompanyament inidividual, en parella i grupal en el camí des de la (pre)concepció fins a la maternitat tenint en compte tots els aspectes i dimensions del teu ser i del teu nadó: física, mental, emocional i espiritual.

<<Una nova manera d’habitar el món es construeix des d’una nova manera d’habitar-se una mateixa i d’establir una connexió amb els infants, en totes les seves dimensions, ja des d’abans de la seva arribada. Per tal poder-se sentir benvinguts i acollits en aquest món♥>> Marta    

espiritualitat amb família

activitats amb família, tallers, converses, reflexions… entorn a: què és això de l’espiritualitat i com ens afecta com a persones (de totes les edats) el fet donar-li cabuda, o no, a les nostres vides.

publicació La Petita Guerrera Llum

una col·lecció de contes on la protagonista, La Petita Guerrera Llum, a través del seu dia a dia ens va obrint les portes a la màgia de la vida.

llançament de la ‘Motxilla de la Calma

tallers i recursos per infants i famílies dissenyats entorn la gata ‘Calma’. La que ens ve a mostrar, a través de les seves habilitats, com poder viure el nostre dia a dia des de la mateixa calma

’13 llunes’. Trobades de dones en lluna plena

a partir del mes de gener, conjuntament amb la Nora, compartirem trobades de dones les nits de lluna plena. Un espai per l’autoconeixment i el creixement personal.

#naturalment

#respirem_amb_família · #dissabtesalanatura · #ambelcoslamentielcor · #depellaànima

Newsletter

VULL FORMAR PART D’AQUESTA GRAN FAMÍLIA!

Uneix-te a la nostra família màgica!

El teu propòsit de vida és la FELICITAT? Vols prendre consciència d’allò que te n’aparta i al mateix temps que t’aparta de tu mateixa?

Ets de les que sents que menys és més? Que quan més a prop et sents dels teus ritmes, cicles, com a ser natural que ets, més t’apropes a la possibilitat de viure la teva vida en pau i equilibri? Des del teu propi centre?

Creus en una educació per la vida i que tingui en compte tots els aspectes del teu SER?

BENVINGUT/DA a la família La Màgia de SER

8 + 10 =

#lamagiadeser · #acompanyantenelcamídeSER · #escoladelcor · #escoladevida · #pedagogiadelser · #educacióperlavida

A %d blogueros les gusta esto: