curs 2018-2019

MOLT BENVINGUT! MOLT BENVINGUDA! MOLT BENVINGUTS! MOLT BENVINGUES!

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serHe plantejat aquest nou curs 2018-2019 [inscripcions obertes] prenent com a eix central de totes les activitats el IOGA, el MINDFULNESS i les pràctiques ATB (Awareness Through The Body, El Despertar de la Consciència a través del Cos) per a tots els grups, des dels més grans fins als més petitons. Adaptant-ho a les capacitats, possibilitats i necessitats de cada grup d’edat i persona.

Camí que jo estic seguint en la meva pràctica personal des de ja fa uns quants anys i sento compartir amb tots/es vosaltres. Allò que m’està acompanyant a viure la vida d’una manera més harmoniosa. A mantiner-me en contacte amb el meu cos de manera conscient: senyals d’alerta, de benestar, emocions, percepcions,… A aquietar la meva ment, no a deixar-la en blanc, sinó convertir-me en la mestressa de la meva pròpia ment. Jo sóc qui la dirigeixo i no ella a mi. A apropar-me a qui sóc jo relament, a la meva essència. Posar el sentir per davant del pensar. Descobrir el poder del cor, apropant-me a la meva millor versió.

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serAcompanyant-ho de l’autoestudi, veure’m i observar-me a on estic i com estic en cada moment: el meu cos, la meva respiració, els meus pensaments, les meves emocions, els meus sentiments,… el que em va donant informació de com estic i com em sento, m’apropa a la meva essència i m’acompanya en la recerca de <<qui sóc jo?>> obtenint les respostes des de dins, des del meu interior.

Això em converteix en la persona perfecta? Doncs segurament que no, però si que m’apropa a la veritat, a permetre’m SER, a viure de manera conscient dels meus encerts, però també dels meus errors. Si em trobo una pedra en el camí… se m’obre un ventall d’opcions:

  • Caic, m’aixeco, m’espolso i endavant!
  • L’observo i li passo pel costat
  • L’aparto
  • Segueixo per un altre camí
  • M’assec, l’observo durant una estona i decideixo quina és la millor opció per a salvaguardar-me d’aquest obstacle
  • (…)

Em permet anar per la vida amb els ulls ben oberts i a convertir-me en la mestressa/amo de la meva pròpia vida, de les meves pròpies decisions. La millor que puc prendre en cada moment, i en el cas que no l’encerti ser conscient d’allò que cal modificar/millorar, lluny d’actuar perquè sí, a la voluntat del pilot automàtic.

A més, com a novetat sento que cal donar cabuda a les teràpies. A mesura que un/a va avançant en el camí, va prenent consciència, poden anar apareixen ferides del passat que ens queden per cicatritzar, situacions en les que ens trobem encallats/des, repetició de situacions similars en diferents moments de les nostres vides,… Teràpies integrals amb les que es tenen en compte tots els aspectes de la persona, per a tractar l’origen de situacions molt concretes del moment/situació que podem estar vivint, tant en infants, adolescents com adults.

També, està previst, que durant aquest curs la música guanyi presència. M’encantaria almenys una vegada al mes poder-nos invitar a gaudir del poder sanador de la música, la música com a medicina per l’ànima. Cantar i ballar ens omple de vida, de joia, de felicitat,… ens porta a conviure de ben a prop amb aquella part més lluminosa de nosaltres mateixos, a tocar la nostra essència, a brillar com les estrelles, a gaudir del goig de la vida.

I per últim, periòdicament organitzarem diferents tallers que ens acompanyin en aquest camí de SER. Tallers creats per a incrementar el benestar, recuperar l’equilibri i l’harmonia, la felicitat i la pau interior, entre els quals: alimentació ayurvèdica, olis essencials, cosmètica natural, feng shui, automassatge per a embarassades, massatge per a nadons, planificació i organització personal i familiar,… i tots aquells que vagin sorgint en funció dels interessos i necessitats de tots plegats.

T’aniré posant al dia a mesura que es vagin programant les activitats♥

Les més sinceres gràcies! Perquè és gràcies a TU i a la teva família que La Màgia de Ser és una realitat!

Una ABRAÇADA♥♥♥

Marta.

Estigues atent a les xarxes!

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser