CRÉIXER AMB TU

TALLERS dinàmics, vivencials i totalment experiencials adreçats a la sanació del nen/a interior, com també a mares, pares, educadors/es, orientadors/es,… a totes aquelles persones que sentim passió i vocació en l’acompanyament dels infants i adolescents d’avui.

També SESSIONS i teràpies adaptades a les necessitats personals i de les famílies”

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tu hissant-les-veles prenent-el-timo-de-la-meva-vida cultivant-el-meu-jardí-interiorLa creació dels Tallers CRÉIXER AMB TU dins el projecte La Màgia de SER,

NEIX DE… que cada vegada sou més les persones que us apropeu a mi per a compartir:

♥ La necessitat de donar cabuda i oferir una mirada atent i conscient al nostre infant interior, per a poder sanar i resoldre els reptes que se’ns presenten en l’actualitat.

♥ Les vostres inquietuds: infants i adolescents sobreactivats, amb altes capacitats de percepció, comportaments d’inadaptació en l’entorn educatiu i/o familiar, actituds altament discretes i/o retretes, crides d’atenció constants,… i les dificultats, pors, incertesa, desafiament, reptes que això us desperta.

♥ Així com també de la pròpia experiència personal viscuda tant en les formacions, en la pràctica personal i en la vida quotidiana, com en les sessions compartides al costat de les famílies i a l’escola.

S’OFEREIX… 

♥ Un acompanyament en el camí de SER, a retrobar-nos i re/connectar-nos amb <<qui soc jo realment?>>, a recuperar el propi poder i espai personals, a connectar amb les pròpies capacitats, a comprometre’m amb mi mateix/a fidel a la meva essència (al meu ♥) a permetre’m SER.

 Un acompanyament a la sanació del meu propi nen/a interior. Totalment necessària per a posar ordre en la nostra història de vida, RECONEIXENT-ME i SITUANT-ME en totes i cada una de les etapes de la meva vida. I des d’aquí, des d’aquesta consciència, re/trobament amb mi mateix/a, fins i tot havent-me permès fer les paus amb alguna de les meves etapes de la meva vida, poder construir-me, ARA, des de la VERITAT. El que ens porta a situar-nos d’una manera totalment REAL i AUTÈNTICA amb la persona que som avui. Regalant-nos: benestar, pau interior, salut, equilibri, o simplement, TRANQUIL·LITAT pel simple fet de SABER QUI SOM♥

El que em permet per una banda, prendre plena consciència de quin pot ser l’origen dels reptes que se’m presenten en l’actualitat. Així com, posar-me a la pell dels nostres infants i adolescents (fills, filles, alumnes,…). És des d’aquí, quan em trobo en el meu centre, que puc relacionar-me amb els meus fills/es, alumnes sense expectatives, sense prejudicis, sense esperar que… Sinó des d’una mirada amorosa, comprensiva i compassiva, des de l’acceptació, d’igual a igual, de SER a SER, amb el ♥ i des del ♥.

A més de la sanació del propi nen/a interior…

PER QUÈ, de què em serviran aquests tallers? Partim de la necessitat de “educar-se per a educar”. No puc donar res que no formi part de mi. És difícil ensenyar allò que jo no en sóc exemple.

De quin MÈTODE es tracta? Els Tallers CRÉIXER AMB TU, van més enllà. No estem davant d’un mètode, ni d’unes passes a seguir. Ens trobem davant un conjunt d’eines i recursos que m’apropen al meu centre, a re/connectar amb “qui soc jo”. Jo soc únic/a, cada situació és única, com cada infant i adolescent són únics, així que no existeix cap recepta màgica, sinó que també única en funció de cada persona, situació,… i aquesta no surt d’un manual d’instruccions sinó de l’amor, l’acceptació, de la compassió (entesa com la capacitat de poder-se posar a la pell de l’altra persona), de l’escolta activa, de la presència,… als que únicament tindrem accés quan ens trobem en contacte amb la nostra essència, amb la meva part més real i verdadera, quan em trobo en la meva millor versió.

El programa CRÉIXER AMB TU, consisteix en:

TALLERS dinàmics, vivencials i totalment experiencials adreçats a la sanació del nen/a interior, com també a mares, pares, educadors/es, orientadors/es,… a totes aquelles persones que sentim passió i vocació en l’acompanyament dels infants i adolescents d’avui.

1 retir amb família (a concretar)

♥ Possibilitat de sessions personalitzades, adaptades a les necessitats concretes de cada persona i família.

Teràpies integrals, amb les que tenim en compte tots els aspectes de la persona, per a tractar l’origen de situacions molt concretes del moment/situació que podem estar vivint tant nosaltres, com els nostres infants i adolescents.

“El primer pas és aprendre a cuidar-nos a nosaltres mateixos/es cada dia. El més important que transmetem als nostres fills/es, alumnes, als nostres infants i adolescents, és la nostra manera de SER, recordaran allò que fem i diem, així que… per què no oferir-los la nostra millor versió?”

Estigues atent a les xarxes!

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser