CRÉIXER AMB TU

“Alguna vegada has sentit a parlar dels nens i nenes de la nova era? I de les persones altament sensibles (PAS)? Com acompanyo espiritualment al meu fill/a, als meus alumnes? Com puc trencar amb els patrons que porto incorporats i no traslladar-los en l’educació dels meus fills/es, alumnes? Com puc apropar-me a qui sóc jo realment i així poder compartir el millor de mi?”

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serLa creació dels Tallers CRÉIXER AMB TU dins el projecte La Màgia de SER i la idea d’apropar-los a les famílies, educadors/es i aquelles persones que així ho sentin,

NEIX DE… per una banda, de que cada vegada sou més les famílies i educadors que us apropeu a mi per compartir les vostres inquietuds: infants i adolescents sobreactivats, amb altes capacitats de percepció, comportaments d’inadaptació en l’entorn educatiu i/o familiar, actituds altament discretes i/o retretes, crides d’atenció constants,… i les dificultats, pors, incertesa, desafiament, reptes que això us desperta. Així com també de la pròpia experiència personal viscuda tant en les formacions, en la pràctica personal i en la vida quotidiana, com en les sessions de ioga i mindfulness viscudes al costat de les famílies i a l’escola.

S’OFEREIX… un acompanyament en el camí de SER, a retrobar-nos i re/connectar-nos amb <<qui sóc jo realment?>>, a recuperar el propi poder i espai personals, a connectar amb les pròpies capacitats, a comprometre’m amb mi mateix/a fidel a la meva essència (al meu ♥), a permetre’m SER. Donant cabuda a la sanació del meu propi nen/a interior, a través de diferents dinàmiques crearem un espai per a recuperar les diferents etapes de la nostra infantesa. Podent així re/connectar amb aquell moment, el que em permet posar-me a la pell dels nostres infants i adolescents (fills, filles, alumnes,…). És des d’aquí, quan em trobo en el meu centre, que puc relacionar-me amb els meus fills/es, alumnes sense expectatives, sense prejudicis, sense esperar que… Sinó des d’una mirada amorosa, comprensiva i compassiva, des de l’acceptació, d’igual a igual, de SER a SER, amb el ♥ i des del ♥.

I…

PER QUÈ, de què em serviran aquests tallers? Partim de la necessitat de “educar-se per a educar”. No puc donar res que no formi part de mi. És difícil ensenyar allò que jo no en sóc exemple.

De quin MÈTODE es tracta? Els Tallers CRÉIXER AMB TU, van més enllà. No estem davant d’un mètode, ni d’unes passes a seguir. Ens trobem davant un conjunt d’eines i recursos que m’apropen al meu centre, a re/connectar amb “qui sóc jo”. Jo sóc únic/a, cada situació és única, com cada infant i adolescent són únics, així que no existeix cap recepta màgica, sinó que també única en funció de cada persona, situació,… i aquesta no surt d’un manual d’intruccions sinó de l’amor, l’acceptació, de la compassió (entesa com la capacitat de poder-se posar a la pell de l’altra persona), de l’escolta activa, de la presència,… als que únicament tindrem accés quan ens trobem en contacte amb la nostra essència, amb la meva part més real i verdadera, quan em trobo en la meva millor versió.

El programa CRÉIXER AMB TU, consisteix en:

♥ Tallers dinàmics, vivencials i totalment experiencials, destinats a mares, pares, educadors/es, orientadors/es, entrenadors/es, monitors/es,… a totes aquelles persones sentim passió i vocació per a acompanyar als infants i adolescents d’avui.

INSCRIPCIONS OBERTES

1 retir amb família (a concretar)

Sessions personalitzades, adaptades a les necessitats concretes de cada família.

Teràpies integrals, amb les que tenim en compte tots els aspectes de la persona, per a tractar l’origen de situacions molt concretes del moment/situació que poden estar vivint, tant infants i adolescents com els seus educadors (ja sigui mare, pare o mestres,…).

“El primer pas és aprendre a cuidar-nos a nosaltres mateixos/es cada dia. El més important que transmetem als nostres fills/es, alumnes, als nostres infants i adolescents, és la nostra manera de SER, recordaran allò que fem i diem, així que… per què no oferir-los la nostra millor versió?”

INSCRIPCIONS OBERTES

Estigues atent a les xarxes!

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser