Concepció SAGRADA

Concepció SAGRADA. Un acompanyament a la concepció conscient, neix de la voluntat d’acompanyar-te en aquest procés màgic i transformador al mateix temps. Neix de la voluntat, i en alguns casos de la necessitat de poder viure i compartir aquest procés des de la presència i amb plena consciència.

Per què… em sento realment preparat/da, obert/a a aquesta meravellosa experiència de rebre aquest nou Ser, en totes les dimensions de la meva persona: física, mental i, també, espiritual?

He preparat el meu cos com a mitjà òptim perquè aquesta llavor de vida esdevingui la millor de totes? Com m’alimento? Quins són els meus hàbits? I el meu ritme de vida? Com em sento a nivell físic, emocional, mental i espiritual per a la rebuda d’aquest nou Ser?

CONSISTEIX en un acompanyament per a preparar-te d’una manera plenament conscient:

La CRIDA. Ha arribat el moment: és el meu moment! Com em sento? Què i qui m’ha mogut a sentir… ara sí! Ara és el moment! Sento des del fons del meu cor aquesta crida a ser mare · pare.

Nens i nenes d’avui. Quin és el procés des que decideixo ser mare · pare, formar o augmentar la família fins que la llavor d’aquesta nova vida germini dins meu? Només tot depèn de mi? Nadons abans de néixer (spirit babies). Quines són les necessitats · condicions perquè un nadó abans de néixer accedeixi a habitar-me?

Habito el meu cos. Quina és la relació/connexió que tinc amb el meu cos? Com cuido el meu cos? Com nodreixo el meu cos? Preparant el meu cos com a receptacle sagrat abans de donar la benvinguda · de rebre la vida en mi. Habitar-me per a deixar-me habitar.

Creació d’una nova vida · Arribada d’un nou Ser. El nadó abans de néixer hi posa l’ànima, la vida, i nosaltres som responsables de la creació del seu cos. Físicament, ens trobem en condicions òptimes per fer-ho? Quina és la nostra alimentació, menjo o em nodreixo? I emocionalment… com em trobo? Porto una vida estressant, amb ànsies de que es doni allò que tant desitjo/desitgem? Frustrat/da perquè per molt que intentem no arriba? Volent controlar la situació, perquè després de… ara és quan toca, és el millor moment! I a nivell espiritual… quina relació sento, quina connexió he establert amb aquest nadó abans de néixer?

Concepció SAGRADA, tallers per acompanyar-te/vos amb plena presència i consciència en aquest esdeveniment únic, màgic i meravellós. Que el miracle de la vida es produeixi en mi/nosaltres.

  • Dia: Divendres 18:30 a 20:30
  • Dates: 15/03 · 26/04 · 24/05 · 07/06
  • Aportació: 50 €/parella · 35 €/persona (180€/parella i 120€/persona tots els tallers)
  • Grups reduïts

♥ Informa’t sense compromís. T’interessa i els tallers no et quadren? Contacta’ns i trobem la manera.

♥ Opció de personalitzar aquest acompanyament i també la possibilitat de crear un grup reduït amb trobades regulars (setmanals, quinzenals).

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser