Avui em toca a mi! JO SÓC el meu COS!

Mantinc el meu propòsit present en tot moment! A partir d’avui anirem a emprendre un viatge a través del nostre cos, respiració, energia, pensaments, emocions, reaccions, accions, actituds,… el que ens acompanyarà a aconseguir que aquest propòsit esdevingui una realitat.

Anirem a fer un viatge de fora cap a dins, i per tal d’anar més enllà, de no quedar-nos amb la superfície, anirem a començar justament per aquesta. Per la part  visible, el vehicle que  se m’ha donat per a transitar per aquesta meravellosa vida.

“El teu cos mereix respecte i cura. És la forma com pots viure en aquest pla. Agraeix-li sempre, ja que és a través d’ell que pots sentir, viure i manifestar la teva essència” @susurrodelcielo

Ara, anirem a fer un STOP, una PAUSA en el dia d’avui, entro en contacte amb la meva respiració…

M’assec una postura còmoda, amb la planta dels peus tocant la Terra, les mans sobre les cuixes, tanco el ulls i entro en contacte amb la meva respiració, sentint cada inspiració i cada espiració (…)

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser*Et SÚPER RECOMANO que miris el vídeo https://www.youtube.com/watch?v=6vrZYOtjtzs (Faig una llista amb totes aquelles coses que vull canviar del meu cos)

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serAnem a ampliar la nostra mirada sobre nosaltres mateixes/os, perquè… SAPS QUE naixem amb el COS PERFECTE per a nosaltres, com un vestit de gala fet a mida per poder ser nosaltres mateixes/os, amb el cos que necessitem per a viure la nostra pròpia experiència de vida. La millor per a cada un de nosaltres. El cos com a una obra d’art creada pel millor dels escultors, amb una bellesa única. BELLESA pel simple fet de SER, sense necessitat de comparar amb…

Si tens l’oportunitat de regalar-te una estona per anar a fer un passeig a la natura te n’adones que en una mateixa família de plantes, d’arbres per exemple, tot i poder observar clarament que formen part de la mateixa família, cap d’ells és igual i justament això és el que els fa més bonics. És més, sovint ens acabem enamorant del que es diferencia dels altres degut a alguna de les seves (im)PERFECCIONS: perquè està foradat, bonyegut, particularitat en el tronc,…

Així que aquesta setmana et proposo… des d’un posicionament de simple observador/a, com si estigués mirant la pel·lícula de la vida d’una altra persona, sense jutjar ni valorar, sense comparar,… Observo el meu cos al llarg del meu dia a dia. Quines són les sensacions físiques, com el cuido, com m’alimento, quina relació mantinc amb el meu cos, quins pensaments em desvetlla aquest contacte, acceptació-refús davant del meu cos, presència que li dono,…

Per fer-ho més fàcil i d’una manera continuada, pot servir-te…

Poso l’alarma del telèfon mòbil cada x temps i quan sona: (1) M’ATURO (2) RESPIRO (3) M’OBSERVO. Puc fer el mateix cada vegada que rebo un whatsapp, que m’aturo en un semàfor, que em trobo encantat/da,… si decideixo quan observar-me em resultarà molt més senzill!

Jo CREO, VEIG i VISC el meu món a la meva manera!

Jo HISSO les VELES, PRENC el TIMÓ de la meva vida. Avui, aquí i ara, en aquest moment!

Tan senzill i simple com SER JO MATEIXA!

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser

imatge_BLOG4_Hissant_les_veles_la-magia-de-SER

A %d blogueros les gusta esto: