Avui em toca a mi! De camí cap a aquesta vida ideal, la MEVA VIDA IDEAL!

Una vegada emprès el camí cap a la meva vida ideal, havent escollit arribar-hi pas a pas, respectant-me el meu propi procés… He decidit començar per un sol aspecte a modificar, atraure, millorar, potenciar,… a la meva vida. I com que sovint introduir petits canvis a la nostra rutina diària pot arribar a convertir-se en tot un repte, tinc la possibilitat de comprometre’m amb mi mateix/a signant el compromís: Jo em comprometo amb mi mateixa.

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serAvui anirem a fer un pas més! Quan decideixo d’una manera conscient endinsar-me en el camí de l’autoconeixement i del propi creixement personal, de mirar més cap endins que cap enfora,… el camí no sol ser recte ni tampoc planer. Sovint ens topem amb alguns entrebancs com solen ser la impaciència, la mandra, el “ja començaré demà”,… Però el que acaba esdevenint realment important és la nostra capacitat de resistir, de perseverar en el nostre propòsit. Se’ns pot fer feixuc, pesat, llarg,… però com diu un mestre a un home que se sentia desanimat perquè la seva vida no avançava:

<<Saps quant tarda un bambú gegant a créixer tan alt com un edifici? (…) El primer any s’ha de sembrar la llavor i s’ha de regar i fertilitzar cada dia… i no passa res. Es rega i es fertilitza durant un altre any sencer… i un altre… i encara no passa res. Aleshores, al cinquè any, comença a créixer i en sis setmanes pot arribar a créixer més de 40 metres>>

**Pots llegir tota la història a aquí

Així que planto la llavor del meu propòsit, la cuido, la mimo i… CONFIO!

Perquè em resulti més senzill, anirem a mantenir un punt d’ancoratge al nostre exterior. I com ho farem això? Doncs aquesta setmana em permeto fer-me un regal! Em regalo una planta: ja sigui en forma de llavor, una flor, un arbre,… Abans de decidir quina:

Deixa’t sentir, connecta amb el teu món interior tal i com hem fet en ocasions passades, pren-te el teu temps i deixa’t sorprendre per la planta que ha decidit formar part de la teva vida (una vegada la tinguis pots buscar-ne el seu significat!)

Aquesta planta representa el meu propòsit. Cada vegada que veig, rego, cuido,… aquesta planta faig el mateix amb el meu propòsit (si vols mentre ho fas pots repetir-te la teva afirmació positiva! Si encara no la tens mira en publicacions anteriors) Veuràs com d’aquesta manera et resulta més fàcil i motivador, al mateix temps!, mantenir-te ferm/a en allò que t’has proposat!

Així que… ENDAVANT! Ah, i t’animo a compartir amb nosaltres què tal l’aventura! Com vas fins ara? Quina planta has (t’ha) escollit? Creus que així et pot resultar més senzill? Tots els teus cometaris seran benvinguts!

Jo creo, veig i visc el meu món a la meva manera!

Jo hisso les veles, prenc el timó de la meva vida, Avui, aquí i ara, en aquest moment!

Tan simple i senzill com SER JO MATEIXA!

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser

imatge_BLOG4_Hissant_les_veles_la-magia-de-SER

A %d blogueros les gusta esto: