AGENDA

AGENDA mes de MAIG

[NOVA EDICIÓ] Dijous 9 i divendres 10. Inici CURS DE MASSATGE INFANTIL
 
la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantilAprendreu a redescobrir, a través del “tacte nutritiu”, una altra manera de tocar, connectar, comunicar-vos i millorar el vincle afectiu amb el vostre nadó. A través d’aquest art mil·lenari podreu ajudar al vostre infant en el seu desenvolupament físic i emocional, així com ajudar-lo a relaxar-se i alleujar algunes molèsties, com per exemple els còlics, restrenyiment i altres tensions que pugui tenir. Continua llegint…
 • Adreçat a mares i pares amb el seu nadó (0 a 12 mesos)
 • Dia: INICI dijous 9 i divendres 10 (5 sessions)
 • Hora: Dijous de 14:30 a 15:45 i divendres de 17:00 a 18:15
 • Aportació: 95€ (inclou dossier amb les maniobres apreses)
 • Curs impartit per Núria Pau: Mare, Fisioterapeuta i Osteòpata
*Cal confirmar assistència. Places limitades. Si tens ganes de participar del curs i per dates o horari no et va bé, posa’t en contacte amb nosaltres i ho parlem.
 
IOGA AMB NADONS
 
IOGA · CANTS · MEDITACIÓ · RELAXACIÓ
 
la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser nadons-abans-neixer concepcio-sagrada concepcio-conscientUn espai creat per a l’acompanyament, l’intercanvi de vivències i experiències,… per compartir moments de màgia amb els nostres nadons. On mares, pares i nadons ens cuidem, es mimem, i compartim amb i des del cor.
 • Dia: Dimecres
 • Hora: 10:15 a 11:45
 • Aportació: 35€/mensuals
Dimecres 8 i 22. CERCLE DE DONES

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantilLA XAMANA. Continuem amb el tercer cercle del cicle de quatre, per a aprendre a connectar amb cada una de les dones que habiten en mi.

Aquest viatge d’autodescobriment ens portarà a la nostra reconciliació per detectar tot el nostre potencial i així fluir en la nostra vida de manera més conscient💖

 • Guiat per la MEIA de BATECS DE TORTUGA
 • Dia: Dimecres 8 i 22
 • Hora: 20:30 a 22:00
 • Aportació conscient: voluntària

*Confirma la teva assistència

OBERT A TOTES LES DONES DE TOTES LES EDATS (des de la teva filla adolescent, les teves amigues, la teva mare, la teva àvia, la teva veïna,… tota la teva TRIBU hi és   MOLT BENVINGUDA)

[NOU] Divendres 26. CONCEPCIÓ SAGRADA. Un acompanyament a la concepció conscient: HABITO EL MEU COS
 
la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantilConcepció SAGRADA. Un acompanyament a la concepció conscient, neix de la voluntat d’acompanyar-te en aquest procés màgic i transformador al mateix temps. Un acompanyament a la voluntat, i en alguns casos la necessitat, de poder viure i compartir aquest procés des de la presència i la plena consciència.
<<Per què… em sento realment preparat/da, obert/a a aquesta meravellosa experiència de rebre aquest nou Ser, en totes les dimensions de la meva persona: física, mental i també, espiritual?>>
 
<<He preparat el meu cos com a mitjà òptim perquè aquesta llavor de vida esdevingui la millor de totes? Com m’alimento? Quins són els meus hàbits? I el meu ritme de vida? Com em sento a nivell físic, emocional, mental i espiritual per a la rebuda d’aquest nou Ser?>>. Segueix llegint…  
Habito el meu cos. Quina és la relació/connexió que tinc amb el meu cos? Com cuido el meu cos? Com nodreixo el meu cos? Preparant el meu cos com a receptacle sagrat abans de donar la benvinguda · de rebre la vida en mi. Habitar-me per a deixar-me habitar.
 • Dia: Divendres 24
 • Hora: 18:30 a 20:30
 • Dates: 24/05 · 07/06
 • Aportació: 50 €/parella · 35 €/persona (180€/parella i 120€/persona tots els tallers)
 • Grups reduïts
Dissabte 25. SADHANA
 
ÀSSANES (postures) · PRANAYAMA (respiració) · MEDITACIÓ · IOGA NIDRA (relaxació profunda) · BANY DE SO
 
la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantilTot un regal per al teu cos, la teva ment i el teu cor! Una pausa en l’aquí i l’ara, un oasis de calma i tranquil·litat, un espai per apropar-me a mi mateixa, per a prendre consciència d’allò que sento, allò que penso, de les sensacions del meu cos,… per escoltar-me de veritat. Quines són les meves necessitats reals?
La pràctica del ioga t’apropa a poder tocar i de ben a prop allò que ets en essència: pau, harmonia, equilibri, joia, amor en estat pur,… el que es converteix en una sensació súper plaent, d’un benestar immens,… i quan tens la possibilitat de sentir-ho en tu, t’és molt més fàcil poder-ho compartir amb els teus. Sortim com noves!
 • Dia: Dissabte 25
 • Hora: 8:00 a 10:00
 • Aportació: 15€ · 10€/alumnes o si vens acompanyada
 • Si et quedes al Taller d’introducció a la MEDITACIÓ, la sadhana és gratuïta! Abans de començar amb el taller farem un te i esmorzarem una miqueta.
Pots venir acompanyada de la teva fill/a major de 12 anys
*Confirma la teva assistència
 
[NOVA EDICIÓ] Dissabte 25. Taller D’INTRODUCCIÓ A LA MEDITACIÓ
 
la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profundaUn espai-temps per aturar-te, per fer una pausa en el teu dia a dia. Dedicar-me un petit espai de temps que m’acaba reportant grans beneficis.
La meditació m’acompanya a apropar-me a qui sóc jo realment, a la meva pròpia naturalesa i d’aquí la possibilitat de restablir l’equilibri, la calma, l’harmonia entre el meu cos, la meva ment i el meu cor (la meva pròpia persona).
El que em permet viure la vida i el meu dia a dia amb més presènciad’acord a les meves pròpies necessitats (les que neixen de dins meu i no les que em venen imposades des de fora, des del SER en lloc del FER i el TENIR) i les necessitats del meu entorn més proper. A recuperar el meu estat natural.
TOTHOM pot meditar! Començarem amb tècniques molt fàcils i senzilles, sense complicacions, les que ens permetran restablir la calma en el nostre dia a dia.
Consisteix en un taller introductori bàsicament experimental, viure en pròpia persona les diferents tècniques proposades, les que després anirem desenvolupant progressivament en el nostre dia a dia.
 • Dia: Dissabte 25
 • Hora: 11:00 a 13:30
 • Aportació: 70 € · 50 €/alumnes (inclou dossier · trobades de pràctica compartida) | 100 € · 70 €/alumnes (acompanyament personalitzat)
*Confirma la teva assistència. Si necessites més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres: iogalamagiadeser@gmail.com
 
Dissabte 25. CRÉIXER AMB TU: AQUÍ I ARA: VISC O SOBREVISC?
 
la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tuLa creació dels Tallers CRÉIXER AMB TU dins el projecte La Màgia de SER, per una banda, neix de que cada vegada sou més les famílies i educadors que us apropeu a mi per a compartir les vostres inquietuds: infants i adolescents sobreactivats, amb altes capacitats de percepció, comportaments d’inadapatació en l’entorn i educatiu i/o familiar, actituds altament discretes i/o retretes, crides d’atenció constants,… i les dificultats, pors, incertesa, desafiament i reptes que això ens desperta.

S’ofereix un acompanyament en el camí de SER, a retrobar-nos i reconnectar-nos amb <<qui sóc jo realment?>>, a recuperar el propi poder i espai personals, a connectar amb les pròpies capacitats, a comprometre’m amb mi mateix/a fidel a la meva essència, a permetre’m SER. És des d’aquí, quan em trobo en el meu centre que puc relacionar-me amb els meus fill/es · alumnes sense expectatives, sense esperar que… (continuar llegint)

 • Dia: Dissabte 25
 • Hora: 16:00 a 18:30
 • Dates: 22/06 · 20/07
 • Aportació: 35€ · 50 €/parella (opció de poder venir amb els teus fills/es –aportació en funció dels participants-)
Diumenge 26. IOGA AMB FAMÍLIA
la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tuEn les sessions de #iogaambfamilia allò que m’emporto és… el que sento i no puc veure amb els ulls, perquè per molt utilitzat que estigui (senyal que és una gran veritat❣️): <<Allò essencial és invisible als ulls>>
Al començar potser pot la vergonya  Però amb res… el fil màgic del ioga el connectar amb el nostre i d’aquí amb els cors dels demés esdevenen protagonistes. Que poc m’importa que m’abraci una altra mare, que em toqui la mà d’un altre pare, que es posi amb mi de parella un nen/a que no conec de res,… I en el cas que no em vingui de gust… em respecto i em permeto el meu propi espai. Neixen mirades de complicitat i de reconeixement. Jo estic en i amb tu i tu estàs en i amb mi.
Cants, massatge, respiració, àssanes,… que ens transporten a gaudir-nos i compartir-nos des de la nostra essència, sense filtres i des del nostre ♥
 • Dia: Diumenge 26
 • Hora: 10:30 a 12:00
 • Aportació: 15€/família (+ 5€ dos fills o més) · 10€/família alumnes
*Confirma la vostra assistència. PLACES LIMITADES

♥I perquè ja et puguis anar organitzant t’avancem dates i nous projectes:

Divendres 21 de juny. DIA INTERNACIONAL del IOGA

Del 24 al 29 de juny. FORMACIÓ de IOGA i MINDFULNESS amb INFANTS, ADOLESCENTS i FAMÍLIA

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies massatge-infantil meditacio respiracio pranayama ioga-nidra relaxacio relaxacio-profunda creixer-amb-tuFORMACIÓ DE IOGA I MINDFULNESS AMB INFANTS, ADOLESCENTS i FAMÍLIES adreçada a EDUCADORS/ES i estudiants (totes aquelles persones que comparteixen al costat d’infants, adolescents, joves i famílies: mares, pares, mestres, entrenadors/es, monitors/es, orientadors/es, pediatres, psicòlegs,… en qualsevol àmbit). 

Et trobes davant una proposta de TRANS- FORMACIÓ personal, un viatge cap al teu món interior, totalment necessari per a poder compartir la teva millor versió amb aquells infants, adolescents, joves, famílies,… persones amb qui estiguis disposat/da a compartir ioga i mindfulness. Un viatge totalment transformador, al mateix temps que sanador. Endinsant-nos en les diferents etapes de creixement de la persona, des de la infantesa a l’edat adulta, recuperant-les cada una d’elles en primera persona per a prendre plena consciència d’on em trobo jo en realitat en cada una d’aquestes, i des d’aquí, des de l’autoconeixement, poder compartir el ioga i el mindfulness amb infants, adolescents, joves i famílies dins el meu àmbit educatiu. 

Trobaràs tota la informació a lamagiadeser.com/formacio 

De l’1 al 21 de juliol. REPTE 21 dies: HISSANT les VELES, PRENENT el TIMÓ de la meva VIDA.

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser formacio-ioga-mindfulness-infants-adolescents-famílies embaràs-sagrat embaràs-cosncient ioga-nadons concepció-sagrada concepció-conscient intensiu-ioga repte-21-dies21 dies (de l’1 al 21 de juliol) per entrar cap endins i sortir empoderada cap enfora! 21 dies de re/connexió, d’autoestudi, d’autodescobriment, d’empoderament.

Qui soc jo? A on em trobo en aquest moment? Cap a on sento re/dirigir la meva vida? Ioga, mindfulness, pràctiques ATB (consciència a través del cos), Ayurveda, Feng Shui,… dinàmiques, pràctiques, lectures, eines i recursos,… incorporar hàbits i rutines en el meu dia a dia. Els que em permetran apropar-me una miqueta més al meu propi centre♥, a qui soc jo en realitat i des d’aquí poder respondre a les meves necessitats reals. A cuidar-me, mimar-me, gaudir-me i estimar-me pel simple fet de ser qui soc♥ I des d’aquí poder compartir la meva millor versió: amb mi mateixa, amb la meva família, amb els meus companys/es de feina,… amb el meu entorn més proper.

Trobaràs tota la informació a: https://lamagiadeser.com/repte21dies-joemsumo-al-repte/

Del 29 al 31 de juliol. RETIR amb infants i adolescents (a partir de 8 anys). Properament més informació

[Possible] 27 i 28 de juliol o 3 i 4 d’agost. RETIR amb família. Hi estàs interessat/da!?

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser