AGENDA

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser

DISSABTE 10

8:00 a 10:00 SADHANA

ÀSSANES (postures) · PRANAYAMA (respiració) · MEDITACIÓ · IOGA NIDRA (relaxació profunda)

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser

I quan veus que obres els ulls i encara és fosc… trobaries mil excuses per a no aixecar-te!
Però és que si ho has viscut una vegada… hi ha una cosa dins teu que et demana repetir!
Sortim com NOVES! I què és el que passa!? 
Fàcil i senzill! Anem tot el dia amunt i avall, amb un munt de coses a fer, la nostra ment que no s’atura, la feina, els fills/es, la casa,… un no parar! Així que quan ens regalem la pràctica de la SADHANA, ens regalem un espai per a parar, per a fer una pausa en les nostres vides, on només i ets present TU i l’AQUÍ i l’ARA.
Un regal per al meu COS a través de la pràctica de les ÀSSANES, per la meva MENT mitjançant el PRANAYAMA convertint-se la respiració en l’àncora de l’aquí i l’ara, la connexió entre el cos i la ment, i per al meu COR, és a partir de la MEDITACIÓ que el silenci es converteix en el meu aliat, i és des d’aquí que puc prestar-me atenció a mi mateixa i a les meves necessitats. Convertint-se el IOGA NIDRA en la cirereta del pastís, com d’una manera intencionada i sense esforç puc cultivar una llavor de canvi, de millora,… algun aspecte de la meva vida, un viatge del cos a l’ànima, el que et deixa renovada per a encarar el cap de setmana i fins i tot la setmana essent la teva millor versió.
I a on està el secret!? Doncs que la pràctica del ioga t’apropa a poder tocar i de ben a prop allò que ets en essència: pau, harmonia, equilibri, joia, amor en estat pur,… el que es converteix en una sensació súper plaent, d’un benestar immens,… i quan tens la possibilitat de sentir-ho en tu, t’és molt més fàcil poder-ho compartir amb els teus.
*Pots complementar la SADHANA amb la pràctica regular a les sessions de Hatha ioga i de ioga Nidra, i també seguint les publicacions dels dilluns “Avui em toca a mi” del programa HISSANT LES VELES, PRENENT EL TIMÓ DE LA MEVA VIDA al Facebook @iogalamagiadeser i a Instagram @lamagiadeser
 • Dia: Dissabte 10
 • Hora: 8:00 a 10:00
 • Aportació recomanada: 15€/persona; 10€/persona si participes de les activitats regulars o bé si vens acompanyada (en el cas que no puguis fer l’aportació permet-te venir de totes maneres)
Pots venir acompanyada de la teva fill/a major de 12 anys
*Confirma la teva assitència

 

DIUMENGE 11

10:30 a 12:00 IOGA AMB FAMÍLIA

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serM’ENCANTA! Una de les activitats on més GAUDEIXO al costat de tots/es vosaltres! Això de poder treure la nena que porto dins…
I veig que no sóc sola… L’últim taller vam ser més de 30 persones i l’espai se’ns va fer una mica just… així que partir d’ara ho limitarem pels voltants de 20. Tot i això… una vegada més la MÀGIA es va fer present, com els grans ens convertim en petits, com els no tant petits gaudeixen com els que més!, i com els més petitons de la casa ens mostren la seva gran saviesa com si fossin grans! (estava pensant en quan compartíem sobre nosaltres l’un davant de l’altre), produint-se una alquímia MOLT ESPECIAL. On hi ha alguna cosa que actua però que no veiem (com la veu que no se sent per fora i només sentim per dins), la MÀGIA del IOGA Espai per a la gresca i els somriures, i també espai per entrar cap endins a través de la respiració i l’escolta del silenci. Un viatge que ens transporta a tocar la FELICITAT sense condicions, a tocar la nostra part més PROFUNDA, el nostre COR.
 • Dia: Diumenge 11
 • Hora: 10:30 a 12:00
 • Aportació: 15€ família + 5€ (2 fills o més), 10€ si participes de les activitats regulars.
*Confirma la vostra assistència. PLACES LIMITADES (20 persones aprox.)

 

[NOU] DIMARTS 13

A partir de les 15:15 L’HORA DEL TE

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serAcabem les classes regulars ja siguin amb infants, amb família o bé de Hatha ioga, ioga Nidra o de Mindfulness i pràctiques ATB que… ens posem a parlar, parlar i parlar… a compartir sobre la vida, les nostres inquietuds, aquelles coses que ens il·lusionen, allò que ens ocupa i allò que ens preocupa, també les nostres pors i els nostres projectes de vida i de futur, sobre nosaltres i les nostres feines, sobre les injustícies i també l’esperança de poder crear un món millor,… i és des d’aquí que sento de crear un espai per aquest compartir, escoltar-nos i acompanyar-nos en la quotidianitat, en el nostre dia a dia.
 
L’HORA DEL TE està creat com un espai per no fer res en concret i moltes coses a la vegada: anar a passejar, llegir en companyia, teixir, parlar, escoltar, descansar,… simplement compartir un te acompanyada de persones com tu, com nosaltres, sense més!
 
Pots venir sol/a, acompanyada dels teus amics i amigues, de la veïna, dels teus fills/es, de la teva mare,… tothom hi és BENVINGUT i si portes una coca o unes galetes per a compartir entre tots/es… encara més!
 • Dia: Dimarts (a partir del 13)
 • Hora: a partir de les 15:15 fins màxim les 17:00 (pots entrar i sortir a l’hora que tu vulguis)
 • Activitat GRATUÏTA

DIMECRES 21

20:30 a 22:00 CERCLE DE DONES

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser

Un espai per a la DONA. Un espai per a donar lloc a la teva feminitat. Un espai per a compartir, un espai per a deixar-nos i permetre’ns SER, un espai en el que podem entrar i estar en contacte amb la nostra VIDA SECRETA, un espai segur on poder-nos re/descobrir, per a re/connectar amb la nostra part més essencial, amb la nostra feminitat.

Un espai per a donar cabuda a totes les dones que habiten en TU (De todas las mujeres que habitan en mí juro que hay algunas que yo ni conozcohttps://www.youtube.com/watch?v=Tz5LXv0ygNA, INVENTAS de la Vanesa Martín)

 

Guiat per la MEIA de BATECS DE TORTUGA

 • Dia: Dimecres 21 (3r de mes)
 • Hora: 20:30 a 22:00
 • Aportació conscient: voluntària
*Confirma la teva assistència
OBERT A TOTES LES DONES DE TOTES LES EDATS (des de la teva filla adolescent, les teves amigues, la teva mare, la teva àvia, la teva veïna,… tota la teva TRIBU hi és MOLT BENVINGUDA)

 

DIVENDRES 23

20:30 KIRTAN “Obrint el COR” amb en JOAN CONDAL

M’omple de joia poder compartir amb tots/es vosaltres el privilegi de que en Joan Condal ens acompanyi amb la seva música a casa nostra.

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serEn Joan Condal és un músic nascut a Barcelona que comparteix la seva música arreu (USA, Mèxic, Colòmbia, Alemanya, Dinamarca, Hongria, Bèlgica, Holanda, Índia,…). La seva especialitat són els mantres i l’obertura del cor a través dels cants sagrats, oferint una experiència de connexió amb la verdadera essència.

<<La música és un llenguatge de comunió amb la nostra ànima, on tornem a casa i experimentem un retrobament amb el nostre Ser superior>> (Joan Condal)

Després de passar uns quants anys estudiant a la universitat: primer Psicologia i Antropologia Social i Cultural, més tard. Decideix donar un canvi de rumb a la seva vida per a reconnectar amb el seu cor i la seva verdadera essència.

<<Per mi, l’espiritualitat és abraçar la vida en totes les seves manifestacions. Tot en aquesta creació és una oportunitat per ser viscut i experimentat. Així és com jo concebo l’espiritualitat, en abraçar la vida a cada instant, passant per aquells processos que ens brinda per continuar aprenent i evolucionant>> (Joan Condal)

A través del cant de mantres viurem una experiència de sanació i de connexió amb la nostra part més profunda. Entre tots i totes crearem un espai de re/trobada amb la nostra verdadera essència on la joia i la celebració seran els protagonistes.

T’animes a compartir aquesta EXPERIÈNCIA ÚNICA amb nosaltres? I perquè ja puguis anar sentint la seva música: Ábrete corazón, una de les seves cançons

 • Dia: Divendres 23
 • Hora: 20:30
 • Aportació: 15€ persona, 12€ alumnes i 25€ família

OBERT A TOTA LA FAMÍLIA

*Confirma la teva/vostra assitència 

DIVENDRES 30

18:00 Taller: ETS CONSCIENT DEL QUE S’ALIMENTA LA TEVA PELL?

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serSabies que la teva pell és un òrgan? Així com ho són els pulmons, els ronyons, el fetge,… però a diferència de tots aquests, està en contacte constantment amb l’exterior. I t’has plantejat mai de quina manera “alimentem” aquest òrgan, la nostra pell? La composició de les cremes, dels sabons, dels detergents,… Saps que tot allò que no et posaries a la boca, tampoc és recomanable posar-ho a la teva pell? 
 
TOT AIXÒ i MOLT MÉS serà el que compartirem en el taller: “Ets conscient del que s’alimenta la teva pell?”
 
Vine a conèixer els principals additius tòxics que trobem en els productes d’higiene i cura diària i els seus efectes sobre la salut. Aprendrem a interpretar les etiquetes de la mà de la Paula Plana (@familyecofresc) del Col·lectiu PELL SANA.
 • Dia: Divendres 30
 • Hora: 20:00 a 21:00
 • Aportació conscient: voluntària
*Confirma la teva assistència
la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-ser