SOBRE MI

la-magia-de-ser ioga mindfulness practiques-atb embaras-sagrat embaras-conscient maternitat-sagrada blessingway ioga-infants ioga-nadons ioga-adolescents hatha-ioga ioga-nidra autoestudi swadhyaya sadhana ioga-familia mindfulness-familia terapies atencio-plena plena-consciencia criança-sagrada nova-educacio indigo cristal arco-iris pas creixer-amb-tu hissant-les-veles-prenent-el-timo-de-la-meva-vida 100x100-des-de-cor acompanyant-en-el-cami-de-ser pedagogia-del-serHola! Sóc La Marta, mare d’en Roger, la Nora i en Mikiyas. Ha estat al llarg de la seva criança i guiada pel meu cor que m’he format com a educadora social i professora de secundària, especialitzant-me en ioga i mindfulness per a infants, adolescents, joves i família.

Portant-me a la creació i desenvolupament del projecte d’educació integral “La Màgia de SER” amb el propòsit d’acompanyar als infants, adolescents, joves, famílies i educadors en el seu camí de SER.

<<Sigues el canvi que vols veure en el món>> (Mahatma Gandhi)

Especialització en: Professora de Ioga (Virananada Yoga Ashram i Yoga International Institute), Ioga i Mindfulness amb infants, adolescents, joves i família (Om Shree Om, Teen Yoga (UK), Raindbow Kids Yoga, El Yoga Educa, UdG), Mindfulness aplicat a l’educació (Escoles Despertes, UB), Especialista en Educació Conscient i Mindfulness (Universidad de Almería), Awerness Through the Body: Eines Bàsiques, I, II i III, i Educació Emocional (PrisMa, Fundació Pere Tarrés). Grau en Educació Social (UOC). Màster en Educació Secundària (UNIR).

 

 

A %d blogueros les gusta esto: