AGENDA

Dimecres 16/05/2018. MATERNITAT SAGRADA. Un acompanyament a la maternitat conscient de 10:30 a 12:00

la-magia-de-ser ioga-familia hatha-ioga ioga-nidra mindfulness mindfulness-familia cercle-dones ioga-infants ioga-adolescents ioga-nadons maternitat-sagrada maternitat-conscient embaras-sagrat embaras-conscient kriya-yoga

Dimecres 16/05/2018. Cercle de DONES de 20:30 a 22:00

la-magia-de-ser ioga-familia hatha-ioga ioga-nidra mindfulness mindfulness-familia cercle-dones ioga-infants ioga-adolescents ioga-nadons maternitat-sagrada maternitat-conscient embaras-sagrat embaras-conscient kriya-yoga

Dissabte 19/05/2018. SADHANA de 8:00 a 10:00

la-magia-de-ser ioga-familia hatha-ioga ioga-nidra mindfulness mindfulness-familia cercle-dones ioga-infants ioga-adolescents ioga-nadons maternitat-sagrada maternitat-conscient embaras-sagrat embaras-conscient kriya-yoga

Diumenge 30/05/2018. IOGA AMB FAMÍLIA de 10:30 a 12:00

la-magia-de-ser ioga-familia hatha-ioga ioga-nidra mindfulness mindfulness-familia cercle-dones ioga-infants ioga-adolescents ioga-nadons maternitat-sagrada maternitat-conscient embaras-sagrat embaras-conscient kriya-yoga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s