Hola! Et dono la BENVINGUDA ;) | ¡Hola! Te doy la BIENVENIDA ;)

marta_la_magia_de_SER_qui_socHola! Sóc la Marta Bell-lloch Corney, tinc 35 anys i visc a Campllong (Girona). Sóc mare d’en Roger de 13 anys, la Nora d’11 i d’en Mikiyas de 9. Ha sigut al llarg de la seva criança i guiada pel meu cor que m’he format com a educadora social, professora de secundària, especialitzant-me en ioga i mindfulness per infants, adolescents, joves i famílies.

Portant-me a la creació del projecte d’educació integral “La Màgia de SER”. Amb el propòsit d’acompanyar a nen@s, adolescents, joves, famílies i educadors en el seu camí de SER.

<<Sigues el canvi que vols veure en el món>> (Mahatma Gandhi)


¡Hola! Soy Marta Bell-lloch Corney, tengo 35 años y vivo en Campllong (Girona). Soy mamá de Roger de 13 años, Nora de 11 y Mikiyas de 9. Ha sido a lo largo de la crianza de mis hijos y guiada por mi corazón que me he formado como educadora social, profesora de secundaria, especializándome en yoga y mindfulness para niñ@s, adolescentes, jóvenes y familia.

Llévandome a la creación del proyecto de educación holística “La Magia de SER”. Con el propósito de acompañar a niñ@s, adolescentes, jóvenes familias y educadores en su camino de SER.

<<Sé el cambio que quieres en el mundo>> (Mahatma Gandhi)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s